E oficial:Vlad Emanuel-Duruș a fost numit prefect al județului Maramureş!

Azi, 3 martie 2021, în cadrul ședinței de Guven, s-a adoptat Hotărârea  privind numirea domnului Duruș Vlad-Emanuel în funcţia de prefect al județului Maramureş.

Vlad Emanuel Duruș s-a născut în Baia Mare , 29 ianuarie 1990, din 2015 face parte din Baroul Maramureș, ca tânăr avocat de succes, iar în intervalul  2009-2014 a făcut parte din Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept, unde a prestat ca și student voluntar activități în slujba dreptății și apărării omului.

Este licențiat în drept  , absolvent al  Universității  “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Drept și a unui master în Stiinţele  penale şi criminalistică.

Este  vorbitor de limba engleză și germană.

În mandatul anterior a ocupat funcția de deputat USR, a făcut parte din comisia juridică  de disciplină și imunități, din comisia pentru regulament unde a îndeplinit funcția de secretar, din subcomisia de antidiscriminare și  din comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale .

În mandatul de parlamentar, pe care l-a încheiat  în 18 decembrie 2020,   a avut 161 de inițiative legislative.

S-a remarcat ca un tânăr ambițios, perseverent, harnic , implicat, dedicat comunității marmureșene, educat  și foarte responsabil.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.