E.ON lansează campania „Sărbătorește Ziua Pământului în fiecare zi!“

174.5 X 254 mm

E.ON lansează campania „Sărbătorește Ziua Pământului în fiecare zi!

  • ON le propune clienților să acționeze ecologic prin acțiuni simple de protejare a mediului;
  • Clienții sunt încurajați să își activeze conturile E.ON Myline unde pot opta pentru factura electronică, reducând astfel consumul de hârtie;
  • Cei care își activează conturile în perioada 22 aprilie -21 mai sunt înscriși în tombola cu premii zilnice;
  • Pentru fiecare cont activat, E.ON va planta un copac;

Alegerea terenului de la Sighișoara nu este întâmplătoare: în apropiere trece Via Transilvanica, traseul turistic ce străbate România pe o lungime de 1.400 de kilometri. E.ON a contribuit alături de clienții săi care și-au activat factura electronică la amenajarea a 200 kilometri din traseu.

Invităm românii să sărbătorească alături de noi Ziua Pământului. Le propunem 30 de zile de gesturi mici, care se pot aduna într-un bine mai mare pentru Planetă. La această suită de acțiuni am vrut să adăugăm opțiunea de a deveni digitali pe platforma E.ON Myline pentru a demonstra cât de simplu este să contribuim fiecare dintre noi la un viitor mai verde și mai curat”, spune Claudia Griech, Directorul General Adjunct al E.ON Energie România.

E.ON și partenerii săi, Direcția Silvică Mureș și Ocolul Silvic Sighișoara, vor asigura plantarea de puieți de gorun și paltin de munte, specii de arbori specifice zonei, care astfel va fi împădurită pentru prima dată.

Viitoarea plantație – care respectă biodiversitatea zonei – va contribui la contracararea efectelor schimbărilor climatice. Un sol din pădure absoarbe apa și astfel, în timp, această plantație va fi ca o perdea de protecție pentru terenurile din preajmă, protejându-le de alunecări de teren sau inundații mari cu aluviuni.

E.ON continuă acțiunile ecologice începute în urmă cu un an, când au fost reîmpădurite peste 3,5 hectare de teren în zonele Stejăreni, de lângă Sighișoara, jud. Mureș și Pătrăuți, jud. Suceava. Atunci au fost plantați 18.000 de puieți de gorun, frasin, paltin și fag, un număr echivalent cu cel al conturilor noi făcute de clienți pe E.ON Myline care și-au activat și factura electronică în perioada septembrie-octombrie 2020.

Campania „Sărbătorește Ziua Pământului în fiecare zi!“ face parte din strategia de dezvoltare sustenabilă a E.ON, care își propune să fie un model de bune practici în ceea ce privește protejarea naturii și asigurarea unui viitor mai verde.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.