E timpul pentru joacă – Lucruri distractive de făcut cu copiii în vacanță 

Vara este în toi, planurile de vacanță sunt în desfășurare, iar zilele petrecute pe malul mării, la bunici, în tabere sau la munte sunt preferate de copiii de toate vârstele. Dacă și tu te numeri printre cei care sunt sau vor să plece curând cu cei mici în vacanță, ai nevoie de un plan bun pentru a reuși să îi distrezi, mai ales că în timpul concediilor timpul trece altfel și ai nevoie de o listă de activități pe care copiii să le facă

Iată ce lucruri distractive poți face în concediu cu cei mici!

  • Atunci când pleci în vacanță cu cei mici, te poți aștepta la zile pline de noi provocări, de multe râsete, dar și lacrimi și episoade de furie. Dacă vrei să îți ușurezi ”munca„ de părinte, e cazul să înveți tot felul de jocuri distractive, pentru a reuși să îi faci pe cei mici să fie calmi, dar să se simtă și foarte bine, chiar dacă sunt în locuri complet necunoscute. Astfel, te poți juca și tu la fel ca atunci când erai copil, iar cei mici vor fi extrem de fericiți că faceți asta împreună! 
  • Dacă seara la pensiune pare monotonă, poți cumpăra câteva mașinuțe pentru copii de la Babyneeds.ro. Cei mici vor fi încântați să se joace în aer liber, să facă mici întreceri, să-și petreacă timpul fără să se plictisească sau să devină morocănoși. Le poți propune tot felul de jocuri și activități care să implice mașinuțele, astfel că atunci când vor merge la culcare nu vor avea nevoie de prea mult timp pentru a adormi.
  • Copiii se vor bucura nespus dacă atunci când ești în vacanță alături de ei, vei organiza câteva plimbări în puncte de atracție turistică care să-i impresioneze. Poți face o plimbare scurtă pe munte, într-un parc plin de verdeață sau chiar într-un oraș din apropiere. De cele mai multe ori, cei mici sunt extrem de încântați de orice fel de plimbare, astfel că le vei face o surpriză extrem de plăcută și vor vrea să te ajute cu stabilirea traseului și a obiectivelor turistice pe care urmează să le vizitați. 
  • Dacă îți petreci vacanța la mare, câteva zile pe plajă cu cei mici pot deveni extrem de extenuante, dar poți găsi soluția perfectă pentru a te bucura din plin de nisipul fin și momentele de relaxare. Nu ai nevoie decât de o minge de plajă, cu care să te joci cu copiii. Te vei alege cu un bronz aproape perfect, dar și cu amintiri frumoase, pe care le vei povesti, chiar și peste ani.

Acestea fiind spuse, variante de distracție există, trebuie doar să alegi acele activități care să fie potrivite pentru voi, ca familie. Vor fi amintirile perfecte pentru mai târziu și momentele de fericire pentru prezent.

Sursă foto: Unsplash.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.