Echipa mobilă din Baia Mare în acțiune: campanie de  vaccinare la domiciliul băimărenilor care nu se pot deplasa!

Echipa mobilă din Baia Mare în acțiune: campanie de  vaccinare la domiciliul băimărenilor care nu se pot deplasa!

Azi, 25 februarie 2021, 26 de rezidenți ai Centrului de Vârstnici Dara Old House, dar și cei 7 angajați care se ocupă de aceștia au fost imunizați împotriva COVID-19. De acțiunea de vaccinare s-a ocupat echipa mobilă din  subordinea Primăriei Baia Mare, formată dintr-un medic, un asistent și un registrator.

“Este vital să protejăm persoanele vulnerabile, din categoriile de risc, dar și pe cei care îi îngrijesc. Acțiunea de vaccinare la domiciliu a băimărenilor care nu se pot deplasa și a aparținătorilor lor a demarat la începutul săptămânii și este foarte apreciată. Echipa noastră mobilă, formată din specialiști, instruită în amănunt, este la dispoziția tuturor cetățenilor care vor să se vaccineze însă nu se pot deplasa la centrele de vaccinare.

Dacă sunteți sau cunoașteți o persoană care nu se poate deplasa, dar care se încadrează și dorește să se vaccineze, puteți apela cu încredere numerele de telefon la care răspund colegii mei din cadrul Direcției de Asistență Socială, în intervalul orar 8:00 – 16:00: 0733 444 422 și 0731 500 808. Împreună protejăm Baia Mare!” a transmis primarul Cătălin Cherecheș!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.