Echipajul Școlii ”Nicolae Bălcescu” Baia Mare a fost recompensat cu diplome și premii pentru performanțele la etapa națională a concursului ”Cu viața mea apăr viața”

b1Echipajul Școlii ”Nicolae Bălcescu” Baia Mare a fost recompensat cu diplome și premii pentru performanțele la etapa națională a concursului ”Cu viața mea apăr viața”

În cadrul manifestărilor dedicate ”Zilei Pompierilor din România”, desfășurate în Baia Mare, un moment deosebit a constat în premierea echipajului Școlii Generale ”Nicolae Bălcescu”, echipaj care s-a clasat pe un onorabil loc III la concursul național cu tematică de protecție civilă, ”Cu viața mea apăr viața”, competiție desfășurată în Pitești. Elevii care au obținut această performanță pentru județul Maramureș sunt Rareș Bartoș, Ionuț Bogdan, Marius Rațiu și Cristi Pop, coordonați de prof. Daniel Pop.

b2Tinerii au fost recompensați cu premii din partea Primăriei municipiului Baia Mare, precum și cu diplome oferite de ISU Maramureș. Silvia Pop, directorul Școlii ”Nicolae Bălcescu” a dorit să își exprime întreaga admirație față de elevii unității școlare pe care o coordonează, elevi care au depus, de-a lungul timpului, un adevărat efort fizic și intelectual pentru a se pregăti, așa cum se cuvine, pentru această competiție. ”Nu este ușor să ajungi în etapa națională a acestui concurs, vorbim de zeci, chiar sute de ore de teorie și practică, muncă suplimentară pe care elevii o desfășoară după orele de curs, alături de profesorul lor coordonator.

b4Există întâi o etapa regională, unde lupta se duce cu echipaje din Satu Mare și Sălaj, iar cel mai bine clasat din cele trei județe merge la faza națională. Doresc să precizez că, în urmă cu doi ani, spre exemplu, tot elevii Școlii ”Nicolae Bălcescu” din Baia Mare s-au clasat pe prima poziție la competița națională, fiind, la acel moment, premiați tocmai de vicepremierul României, Gabriel Oprea.

Totodată, rezultatele obținute de elevii Școlii ”Nicolae Bălcescu” sunt și rămân o premieră pentru Maramureș, fiindcă prin participarea elevilor noștri, județul Maramureș a ajuns din nou pe podium la etapa națională a acestui concurs”, a arătat Silivia Pop, directorul Școlii Generale ”Nicolae Bălcescu” din Baia Mare.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.