Edilul Ioan Stegeran vine în fața cetățenilor cu o echipă puternică pentru Consiliul Local al Comunei Fărcașa

Edilul Ioan Stegeran vine în fața cetățenilor cu o echipă puternică pentru Consiliul Local al Comunei Fărcașa
Comuna Fărcașa este un model de dezvoltare locală. Primarul Ioan Stegeran a reușit să facă performanță în administrația publică, să realizeze proiecte și investiții care au schimbat total fața comunei. Cetățenii care au plecat cu ani în urmă din țară, pentru un trai mai bun, astăzi se întorc acasă pentru că acum găsesc oportunități de dezvoltare pe toate planurile, în comuna Fărcașa. Chiar și băimăreni sau oameni din alte comunități se stabilesc în Fărcașa, unde nivelul de trai este mult mai ridicat.
În pragul alegerilor locale, Ioan Stegeran a prezentat echipa sa pentru Consiliul Local Fărcașa, formată din profesioniști, oameni de succes din comunitate, determinați să lupte pentru dezvoltare și să pună interesul public pe primul loc.
”Pentru a asigura o continuitate în dezvoltare, avem nevoie de oameni competenți în Consiliul Local al Comunei Fărcașa, de oameni cu viziune care își doresc același lucru ca și mine: să muncim pentru dezvoltarea comunității și pentru bunăstarea cetățenilor.
Dragi cetățeni, vin în fața dumneavoastră cu o echipă formată din oameni de succes, care vor pune interesul public pe primul loc”, transmite edilul Ioan Stegeran.
Echipa PNL pentru Consiliul Local Fărcașa:
Marcel-Daniel GREȚIEȘ – antreprenor
Este foarte important să susținem antreprenoriatul local. În comuna Fărcașa avem oameni de succes, care prin activitatea lor în mediul privat au contribuit la creșterea economică și la dezvoltarea comunei în ansamblu. Prioritatea mea pentru acest mandat este susținerea antreprenorilor locali. Prin colaborarea strânsă între sectorul public și cel privat, putem crea un mediu propice pentru dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii din comunitatea noastră în mod sustenabil.
Romică-Ovidiu MEREUȚ – antreprenor
Candidez pentru Consiliul Local Fărcașa pentru că am încredere în domnul primar Ioan Stegeran. Eforturile susținute au rezultatele pe care ni le-am dorit cu toții – o comună modernă, în care avem condiții de trai la un nivel înalt, cu care ne putem mândri atât la nivel județean, cât și național.
Vreau să aduc în echipa care pune bunăstarea cetățenilor și dezvoltarea comunei pe primul loc, experiența și cunoștințele mele, iar astfel să contribui activ la dezvoltarea comunei noastre, pe care cu drag o numim ”acasă”.
Sorina-Veronica GHIMAN – antreprenor
Cu o experiență de peste 12 ani ca și reprezentant al părinților în Consiliul de Administrație al școlii, am avut privilegiul de a contribui activ la îmbunătățirea calității actului educațional în comuna Fărcașa. În toată această perioadă, am lucrat împreună cu părinți și cu reprezentanți ai conducerii școlii pentru a implementa schimbări pozitive. Descoperim vocațiile copiilor din comunitate și promovăm excelența în educație.
De-a lungul timpului, am învățat că implicarea activă a părinților în educația copiilor este esențială pentru succesul lor pe termen lung. Ca și consilier local, îmi doresc să consolidez o colaborare strânsă între părinți, cadre didactice și administrație, iar astfel putem crea un mediu educațional în care fiecare elev să aibă oportunitatea să își atingă întregul potențial de dezvoltare.
Prin colaborarea noastră strânsă și angajamentul față de o educație de calitate, suntem determinați să contribuim la formarea unei generații de tineri pregătiți să facă față oricăror provocări.
Maria-Eugenia CUCEU – antreprenor
Comuna Fărcașa este acasă pentru mine, așa cum este și pentru dumneavoastră. Locul în care am reușit să mă dezvolt pe plan personal și profesional, și pe care îl voi îndrăgi pentru totdeauna. Aici am crescut, mi-am întemeiat o familie, iar mai apoi am pus bazele unei afaceri. Acum îmi doresc să investesc în evoluția acestuia, în calitate de consilier local, promovând proiecte care să sprijine dezvoltarea și bunăstarea comunității noastre. Cu determinare și dedicare, continuăm dezvoltarea comunei Fărcașa!
Călin STEGERAN – antreprenor
Promit să aduc o perspectivă vastă și o abordare practică în slujba comunității noastre. Cu peste 20 de ani de experiență în administrarea unei companii private și ca proprietar al unei ferme zootehnice și vegetale, sunt pregătit să tratez provocările și oportunitățile locale cu determinare și înțelepciune.
Educația mea în domeniile juridic și agricol mă ajută să înțeleg și să abordez aspecte variate ale administrației locale. Ca student în anul 3 la Facultatea de Agricultură (USAMV Cluj-Napoca), sunt mereu în căutare de soluții inovatoare și sustenabile pentru a îmbunătăți viața în mediul rural.
Simțul meu civic dezvoltat încă din copilărie mă motivează să mă implic activ în comunitate și să lupt pentru interesele și nevoile locuitorilor noștri.
Ca soț și tată, înțeleg pe deplin importanța unui viitor bun pentru familiile noastre și pentru fiecare individ din această comunitate. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vă promit că voi fi mereu aici, ascultându-vă și acționând în interesul comun.
Nicolae Sorin-Pop – inginer
În calitate de consilier local al comunei Fărcașa, îmi doresc să aplic toate cunoștințele și experiența pe care am dobândit-o pentru a contribui la dezvoltarea și prosperitatea comunității. Vreau să mă asigur că nevoile oamenilor sunt în centrul deciziilor noastre și îmi doresc să identificăm împreună soluții sustenabile care să răspundă nevoilor cetățenilor.
Darius-Radu ONEA – director economic
Suntem generația ALTFEL, iar ALTFEL trebuie sa însemne mai BUN. Mă voi dedica susținerii acestui deziderat și voi asculta vocea tinerilor din comuna Fărcașa. Ai grijă de viitorul tău, printr-un vot în dezvoltarea continuă a comunității noastre.
Dănuț-Gheorghe MUREȘAN – antreprenor
Am luat decizia de a candida cu gândul la viitor. Îmi doresc să îmi pun toată energia, cunoștințele și viziunea în slujba cetățenilor din comuna Fărcașa. În echipa domnului primar Ioan Stegeran am descoperit oameni cu care împart aceeași viziune și alături de care știu că pot construi. Avem cu toții o dorință comună: de a face în continuare lucruri bune pentru Fărcașa și pentru cetățenii acestei comunități binecuvântate de Dumnezeu.
Știu că împreună vom intra într-o nouă etapă de dezvoltare și vom continua pe acest drum al progresului, al bunăstării.
Bogdan DEAC – antreprenor
Am decis să candidez pentru Consiliul Local Fărcașa din convingerea că doar prin implicare reală putem să ne punem amprenta asupra comunității din care facem parte. În comuna noastră avem condiții de trai la un nivel foarte înalt, pe care este important să le menținem, iar pentru a construi o nouă etapă de dezvoltare este nevoie de implicare și determinare din partea noastră, a tuturor.
Avem cea mai puternică echipă pentru Fărcașa și am încredere că împreună vom reuși să realizăm noi proiecte remarcabile pentru comunitate!
Eugen-Vasile CRAINIC – antreprenor
Candidez la Consiliul Local Fărcașa pentru a susține eforturile domnului primar Ioan Stegeran și al întregii echipe în realizarea obiectivelor noastre comune de dezvoltare a comunității noastre. Angajamentul meu este să contribui cu toată energia și cunoștințele mele pentru binele comun.
Domnul primar Ioan Stegeran și întreaga echipă au demonstrat deja un angajament ferm față de dezvoltarea localității noastre, iar eu sunt hotărât să îi sprijin în orice mod posibil pentru a continua acest parcurs de succes.
Daniel ONȚ – antreprenor
Sunt fiu al comunei Fărcașa, loc în care am reușit să mă dezvolt pe plan personal dar și profesional. Aici am crescut, am pus bazele educației mele și am dezvoltat o afacere de succes. Astăzi, îmi doresc să mă implic și în evoluția comunei noastre, în calitate de consilier local. Am experiența și energia necesare pentru a pune umărul la construirea unei noi etape de dezvoltare în comunitatea noastră. Este adevărat, avem o comună modernă, cu toate facilitățile, însă pentru a păstra și continua pe acest drum, avem nevoie de oameni gospodari în administrația publică locală, iar echipa domnului primar Ioan Stegeran este cea mai puternică pentru Fărcașa.
Ioan CRIȘAN – pensionar
Să lucrez pentru oameni și în serviciul acestora este o datorie și o onoare foarte importantă pentru mine. Îmi doresc să aplic în slujba comunității toate cunoștințele, experiența și înțelepciunea pe care le-am dobândit de-a lungul anilor. Voi fi un reprezentant al administrației locale dedicat, deschis dialogului și voi depune toate eforturile pentru a servi interesele și aspirațiile locuitorilor comunei Fărcașa.
Fănică-Vasile DUNCA – antreprenor
Fărcașa este mai mult decât o comună din Maramureș pentru mine, este acasă. Am decis că vreau să mă implic mai mult în comunitatea noastră și în dezvoltarea ei, iar acest mandat de consilier local vine împreună cu o responsabilitate față de cetățenii comunei, pe care doresc să îi reprezint, iar la finalul zilei să am satisfacția că am putut să contribui la bunăstarea locuitorilor din comuna Fărcașa.
Călin-Marin MUREȘAN – mecanic utilaje
Sunt o persoană optimistă, dornică să facă lucruri bune pentru locuitorii comunei Fărcașa. Dragi cetățeni, contez pe sprijinul și colaborarea voastră în această misiune importantă. Să lucrăm împreună pentru a continua progresul în comuna Fărcașa.
Echipa domnului primar Ioan Stegeran este cea mai unită și cel mai bine pregătită pentru a face față oricăror provocări!
Darius-Gheorghe CHIȘ – fermier
Angajamentul meu este să susțin fermierii și agricultorii locali din comuna Fărcașa. Acest domeniu de activitate este vital pentru buna funcționare a comunităților locale, care susține economia și creează locuri de muncă. Totodată, îmi doresc să încurajăm tinerii pasionați de agricultură să se implice în acest domeniu frumos, iar împreună să contribuim la dezvoltarea durabilă a comunei Fărcașa.
Beniamin-Cornel HERMAN – antreprenor
Prioritatea mea și a echipei PNL pentru Fărcașa, va fi întotdeauna să aducem progres și prosperitate în fiecare colț al comunei noastre. Mă angajez să susțin fiecare proiect și să îmi pun toate cunoștințele și experiența în serviciul public. Cu echipa noastră dedicată și cu sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor, punem dezvoltarea și progresul pe primul loc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.