Elixir pentru slăbit. Suc de varză: Cură de 2 săptămâni pentru stomac, dureri reumatice și slăbire rapidă. Mod de preparare

Fără îndoială, varza este unul dintre cele mai sănătoase și accesibile alimente din dieta noastră zilnică.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Sucul de varză este un elixir pentru slăbit, pentru tratarea gastritei, ulcerului, pentru alinarea durerilor reumatice și pentru detoxifierea corpului.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Cură de slăbire cu varză

Sucul de varză se obține prin utilizarea unui storcător electric sau de fructe. Pentru un pahar de suc este nevie de 1 varză verde. În funcție de efectul dorit sau de tratament, se vor folosi mai multe căpățâni.

Cura durează 2 săptămâni, timp în care se consumă 3-4 pahare de suc pe zi, înainte de masă, pentru a stimula rapid digestia. Sucul se consumă imediat după preparare pentru a extrage maximul de substanțe benefice și de vitamine.
Pe durata curei, se poate consuma orice aliment sănătos, mai ales legume, fructe, semințe și cereale integrale. De asemenea, se poate consuma și carnea slabă, măslinele și nucile. Pentru rezultate optime, renunțarea la alcool, tutun, dulciuri și alte produse nocive este foarte importantă, măcar o perioadă.

Pentru gastrită și ulcer
Sucul de varză este un leac din bătrâni pentru durerile de stomac. În frunzele de varză se găsește un aminoacid (glutamina) care stimulează procesul de regenerare a celulelor care au rolul de a proteja stomacul și intestinul subțire.
Din acest motiv, sucul de varză este un remediu naturist perfect pentru ulcer și pentru gastrită. Persoanele cu boli de stomac pot ține o cură cu câte un pahar de suc, de 4 ori pe zi. În total, 1 L de suc zilnic, până la ameliorarea simptomelor, însă nu mai mult de 1 lună de zile.

Pentru dureri reumatice
Frunzele de varză aplicate sub formă de comprese, timp de 2 ore, pe locurile afectate de reumatism, pot alina durerile. Acest lucru se datorează proprietăților anti-inflamatoare ale frunzei de varză: ajută la recuperarea mobilității încheieturilor. Așadar, se poate folosi și extern, și intern.
Concomitent cu tratamentul extern, se bea câte un pahar sau două de suc de varză pe zi. Cura internă se face timp de 40 de zile și se poate relua după 2 săptămâni de pauză. Pentru întărirea organismului, sucul de varză se poate combina cu cel de morcov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.