Efective de jandarmi angrenate în asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la manifestările sportive

Duminică, 10 ianuarie a.c., începând cu orele 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul de handbal feminin disputat între echipele H.C.M. Baia Mare şi Fleury Loiret (Franţa), în cadrul etapei I a Grupei principale 1 – Liga Campionilor.

De asemenea, de la orele 20:30 se va desfăşura meciul de handbal masculin dintre echipele naţionale ale României şi Finlandei pentru calificarea la Campionatul Mondial. La aceste competiţii organizatorul preconizează participarea unui număr de 2200 de spectatori.

Jandarmeria Maramureş recomandă următoarele aspecte:

Accesul spectatorilor la competiţiile sportive se va face cu două ore înaintea fluierului de start al meciului, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Intrarea şi accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”  astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Este interzis accesul în sala de joc cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta sălii sportive.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.