Efectuare lucrări de reparații la Stația de Pompare (SP) apă potabilă str. Mihai Eminescu din Baia Mare

Efectuare lucrări de reparații la Stația de Pompare (SP) apă potabilă str. Mihai Eminescu din Baia Mare

S.C. VITAL S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 10.03.2020, între orele 09.00- 14.00 pe str. Mihai Eminescu, str. Dealul Groșilor și în localitățile Satu Nou de Sus, Unguraș și Groși datorită lucrărilor de reparații efectuate la Stația de Pompare (SP) apă potabilă str. Mihai Eminescu din Baia Mare. Vor fi afectați de aceste lucrări și utilizatorii serviciilor de apă din localitățile Dumbrăvița, Chechiș, Rus, Șindrești, Cărbunar și Berința, care vor avea presiunea scăzută la apa de la robinete.

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Aceste disfuncționalități nu vor fi de durată, iar în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca si până în prezent.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat și le recomandă să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări , utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulṭumim pentru înṭelegere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.