Efectul nebănuit al unui gest mărunt – Ce se întâmplă dacă îţi faci PATUL dimineaţa!

patulVrei să faci mai multe schimbări în viaţa ta şi nu reuşeşti să te mobilizezi? Începe printr-un gest aparent nesemnificativ, dar cu o importanţă majoră în evoluţia ta zilnică.

Este important să ştii că eşti capabilă să faci schimbări majore şi că fiecare mare realizare începe cu un pas mic.

Aşa cum spunea istoricul Howard Zinn, „nu trebuie să ne implicăm în gesturi măreţe, eroice, pentru a participa la procesul de schimbare. Gesturile mici, multiplicate de milioane de oameni, pot transforma lumea.”

Schimbarea începe din interior şi poate fi încurajată prin gesturi mărunte, cum ar fi faptul că îţi faci patul dimineaţa.

Este un gest mic, care te va ajuta să te simţi mai liniştită şi mai fericită, să obţii acel echilibru interior de care ai atât de multă nevoie.

Gândeşte-te, de exemplu, de ce primul lucru pe care bărbaţii îl fac dimineaţa la prima oră, este să îşi aranjeze patul în care s-au odihnit?

Pentru că faptul că ţi-ai făcut patul îţi dă senzaţia că deja ai tăiat de pe listă o primă îndatorire pe ziua respectivă. Îţi va da senzaţia de mândrie şi te va încuraja să iei viaţa în piept cu mai mult curaj. Acest gest simplu îţi arată cât de mult contează lucrurile mărunte, fără de care schimbările majore nu pot avea loc.

Chiar dacă vei avea o zi neplăcută, ai reuşit să realizezi cel puţin un lucru în ziua respectivă. Patul aranjat ca la carte te va primi cum nu se poate mai bine după o zi încărcată cu probleme.

Dacă vrei să schimbi lumea într-o zi, începe prin a-ţi face patul dimineaţa!

Sursa: feminis.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.