Elena Udrea, în lacrimi la instanţa supremă: „Oamenii mint ca să scape de puşcărie”

udreaElena Udrea a mers, miercuri dimineaţă, la instanţa supremă, unde s-a judecat cererea DNA de arestare preventivă a acesteia, în dosarul „Gala Bute”. DNA a solicitat judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru Elena Udrea în dosarul ”Gala Bute”. În jurul orei 9,30 procesul s-a încheiat, iar instanţa a rămas în pronunţare.

Elena Udrea va afla în scurt timp dacă va fi arestată în dosarul „Gala Bute”. Magistraţii au rămas în pronunţare.

Instanţa a rămas în pronunţare. Aşteptăm. Eu sunt mândră de ceea ce am realizat ca ministru. Îmi pare rău că astăzi lucrurile acestea sunt puse sub semnul întrebării din cauza unora care n-au reuşit să înţeleagă care a fost rolul lor într-un minister. Este trist„, a spus Elena Udrea, la ieşirea din sala de judecată.

Udrea a mai spus că niciodată nu ar face declaraţii mincinoase, aşa cum au făcut alţii în cazul ei. Întrebată dacă ar face denunţ împotriva fostului său soţ Dorin Cocoş sau a lui Traian Băsescu, Elena Udrea a precizat că nu există elementele pentru care ea să facă vreund denunţ faţă de aceştia.

„Nu aş avea ce situaţie să prezint despre domnul preşedinte. Niciodată nu aş declara ceva mincinos, nu este nimic din ceea ce ştiu eu despre Traian Băsescu care ar putea fi subiect de denunţ sau de acuzaţie”, a spus Udrea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.