ELEV FAMILIARIZAT CU „SECRETELE” JANDARMERIEI MARAMUREŞ

politia-romana-emblema-2-300x206Elevul Pop Andrei Cristian, originar din Baia Mare, se familiarizează cu secretele Jandarmeriei Maramureş până în data de 11 iulie, desfăşurând un stagiu de practică în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, elev în anul I la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, tânărul a fost repartizat la Jandarmeria Maramureş pentru efectuarea stagiului semestrial de practică.

Prin grija comenzii inspectoratului şi a compartimentului de specialitate, elevul a fost informat cu privire la structurile şi misiunile ce revin Jandarmeriei Maramureş şi a fost repartizat pentru executarea de misiuni permanente specifice în cadrul Detaşamentului I Mobil. Competenţele teoretice dobândite în instituţiile de învăţământ, vor fi puse în practică de către viitorul jandarm, în misiunile la care participă.

De asemenea, pentru desfăşurarea în condiţii optime a stagiului de practică, elevul a primit suportul de studiu necesar şi a fost repartizat pe toată durata stagiului de practică sub tutela unui cadru ce va răspunde de pregătirea practică în domeniul ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.