Elimină mucusul din gât și din plămâni, tratează tusea, gripa și răcelile : Macerat cu hrean și miere. Mod de preparare

Hreanul este un antibiotic natural care stimulează capacitatea organismul de apărare contra virusurilor, germenilor și bacteriilor.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Este bogat în compuși volatili, calciu, vitaminele C și B, magneziu, potasiu și fier. Tratează eficient tusea, răceala, gripa, infecțiile la nivelul căilor respiratorii, circulația sanguină deficitară și multe altele.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

În caz de răceală sau gripă, încă de la câteva minute de administrare, hreanul desfundă nasul, reducere durerea în cât și calmează tusea. De asemenea, este foarte eficient și în caz de parazitoză intestinală care apare cel mai frecvent la copii. Cura cu hrean este recomandată copiilor de două ori pe an a le întări sistemul imunitar și pentru a preveni sau a trata parazitozele intestinale.

Pentru a pregăti acest macerat, aveți nevoie de 5 linguri zeamă de lămâie, 10 linguri hrean ras și 20 linguri de miere. Aceste ingrediente se amestecă bine, până la omogenizare. Compoziția se transferă într-un borcan de sticlă care se închide ermetic. Se lasă la macerat timp de 3-4 zile.

Pentru infecții respiratorii, răceală, gripă sau tuse, se recomandă câte 1-2 lingurițe de 4 ori pe zi. Pentru o cură antiparazitară și pentru întărirea sistemului imunitar se recomandă câte 2 lingurițe pe zi, timp de 20 de zile la copii, respectiv 40 de zile la adulți.

Precauții, contraindicații

Hreanul este contraindicat persoanelor cu afecțiuni gastrointestinale, ulcere stomacale sau intestinale și persoanelor cu hipotiroidism. De asemenea, este contraindicat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.