Emotii vii si radiante, in cosuri de cadou

Emotii vii si radiante, in cosuri de cadou

Idei pentru urmatorul cadou personalizat pe care doresti sa il oferi

Cadoul e asemenea unui glob de cristal ce-ţi dezvăluie prin miraj emoţii şi stări sufleteşti, spune un aforism de Michelle Rosenberg.

Ce mod mai bun asadar de a starni sentimente in inima celor dragi decat prin oferirea unui dar, atent ales? Coșurile de cadouri reprezinta daruul suprem pe care îl puteți oferi cuiva. De ce să oferiți un singur cadou atunci când puteți oferi mai multe, într-un singur pachet, drăguț aranjat, cu un mesaj special? Fie ca este vorba de o aniversare, un eveniment aparte, o sarbatoare sau un semn de apreciere si recunostinta, cadourile sunt ceva ce nu trebuie sa lipseasca!

Iata cateva dintre cele mai populare (si folosite) lucruri pe care le poate contine un astfel de cos, acum, la finalul anului 2020!

  1. Cafea sau ceai

Cafeaua ori ceaiul de bună calitate – unul dintre acele rasfaturi care sunt apreciate de toți. Și pentru angajații unei companii ce lucreaza non-stop în această iarnă … si pentru mamele ce stau acasa cu cei mici, o rezerva buna de băuturi calde va crea in mod garantat un sentiment de confort, tihna… în interior. Iar asta se va intinde si in jur, spre familie sau colegi!

  1. Dulciuri sau gustari de sezon

Care este cel mai popular articol din orice coș de cadouri, de sărbători? Bineînțeles, snacksurile sarate sau dulci. Așadar, asigurați-vă că ați strecurat câteva delicatese, cum ar fi o mini cutie cu bomboane de ciocolată, tablete de ciocolata sau o cutie de prăjituri asortate. Stiai ca europenii sunt printre cei mai mari consumatori de ciocolata? Jumatate din toata ciocolata comercializata la nivel mondial se mananca pe batranul continent!

  1. Jucării de birou ori decorațiuni

Există un lucru distinct cand e vorbe de articolele de decorare a biroului – acestea fac ca un spatiu de lucru să arate si sa se simta “mai acasă”. De asemenea, astfel de lucruri fac ca un spatiu amenajat acasa pentru munca sa să se simtă mai “office”. Sugestii? Platouri, lumanari aromate, cutii de depozitare/organizare, zaharnite, cani etc.

  1. Cărți sau jocuri

Puneți o carte în coșurile de sărbători – fie motivațional, amuzanta sau de retete! Jocurile sunt, de asemenea optiuni potrivite.

Gasirea (sau construirea) cadoului perfect este ceva imposibil pentru tine? Descopera coșurile de cadouri gata de livrare! Perfecte pentru familie, prietenil, colegi de muncă sau chiar animale.  Viziteaza acum SidoraGifts.ro, cel mai nou magazin de cadouri personalizate și cosuri de cadou, cu livrare personală în Cluj-Napoca și prin curier in intreaga tara!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.