Ți se întâmplă și ție asta? E semn clar că ai fost infectat cu coronavirus

Ți se întâmplă și ție asta? Anunță imediat medicul de familie. E semn clar că ai fost infectat cu coronavirus

Apar tot mai multe descoperiri legate de noul coronavirus și simptomele legate de acesta.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Medicii din întreaga lume încearcă să afle cât mai multe despre această nouă boală, iar ceea ce află îi lasă de multe ori cu gura căscată.

În contextul pandemiei de COVID-19 care continuă să facă ravagii în toată lumea, specialiștii încearcă să descopere toate simptomele legate de acest virus mortal. Academia Americană de Oftalmologie (AAO) susține că, pe lângă simptomele deja cunoscute, precum febra și tusea seacă, un alt semn care ar ar putea indica faptul că un pacient este infectat cu coronavirus este conjunctivita sau ochii roșii.

Medicii sunt avertizați și le este recomandat să efectueze teste oricărui pacient care se prezintă în unitățile medicale cu suspiciune de conjunctivită și care, totodată, se confruntă cu febră, dificultăți respiratorii și tuse seacă.

Conjunctivita este o inflamație a membranei transparente care căptușește pleoapele și acoperă ochiul până la marginea corneei. Persoana care suferă de conjunctivită are ochii roșii, senzație de nisip în ochi, mâncărimi la ochi, secreții la ochi care formează cruste noaptea, vedere tulbure și sensibilitate la lumină.

„Parcă ar fi diavolul însuși”

Chelsey Earnest, medic la un spital din Washinghton (SUA), a dezvăluit faptul că o mare parte dintre pacienții inefctați cu coronavirus de care s-a ocupat aveau și acest simptom, ochii roșii. “Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”, a spus cadrul medical.sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.