Este important să știi asta: Vezi motivul pentru care bananele și portocalele trebuie ținute în frigider

Este important să știi asta: Vezi motivul pentru care bananele și portocalele trebuie ținute în frigider

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Motivul pentru care bananele și portocalele trebuie ținute în frigider. Este important să știi asta. Aceste fructe sunt bogate în vitamine și nutrienți necesari organismului uman, în special în sezonul rece.

Oferta de nerefuzat la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Te-ai întrebat vreodată de ce fructele se strică mai repede dacă nu sunt depozitate la rece? Iată de ce e bine să ții portocale și banane la frigider. Trucul ăsta îți va fi de mare ajutor.

Motivul pentru care bananele și portocalele trebuie ținute în frigider

Cu toții știm că bananele și portocalele sunt foarte sănătoase pentru organism. Dacă primele conțin potasiu și absorb excesul de apă din organism, cele mai populare dintre citrice conțin vitaminele B și C. Mai mult de atât, portocalele sunt bogate în antioxidanți, sucul lor natural este foarte hrănitor și sunt foarte recomandate de a fi consumate, în special, de copii. Dar, ca orice fruct, atât bananele cât și portocalele se strică atunci când sunt lăsate prea mult timp în coș, la temperatura camerei.

Specialiștii în nutriție ne recomandă să ținem fructele la frigider. Motivul este unul cât se poate de simplu. Dacă depozităm portocalele în frigider, le vom prelungi durata de viață cu trei săptămâni. Astfel, citricile vor rămâne suculente și nu se vor usca la fel de repede, păstrându-și prospețimea și gustul intacte.  Situația este asemănătoarea în cazul bananelor. Ai observat că atunci când le ții alături de alte fructe în pungă,  fructele se coc mai repede și coaja lor se înnegrește? Pentru a evita aceste lucruri, ține bananele în frigider și te vei putea bucura de gustulor lor pentru încă o săptămână.sursa

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.