Este OFICIAL: NU se majorează impozitele pentru locuințe în Baia Mare în 2021!

Este OFICIAL: NU se majorează impozitele pentru locuințe în Baia Mare în 2021!

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a convocat astăzi, 31 decembrie 2020, ședința extraordinară a Consiliului Local. Dupa examinarea proiectul de hotărâre inițiat de către el,  aleșii locali au adoptat hotărârea prin care se anulează majorările de 40 % aprobate de ei inițial. Prin urmare, impozitele locale pentru locuințe in Baia Mare rămân și în 2021 la nivelul anului 2020

„Am convocat pentru astăzi, 31 decembrie 2020, ședința extraordinară a Consiliului Local. Examinând proiectul de hotărâre inițiat de către mine, respectiv raportul de specialitate întocmit de colegii mei, aleșii locali au adoptat hotărârea prin care se anulează majorările de 40 % aprobate de ei inițial. Prin urmare, impozitele locale pentru locuințe in Baia Mare rămân și în 2021 la nivelul anului 2020.

Clarific acum și un aspect de care unii și alții au profitat, deși nu Cherecheș e de vină că din cauza trufiei și a amatorismului lor votează prostii! Propunerea majorării taxelor și impozitelor locale, care a și fost adoptată într-o ședință trecută, a fost justificată de către Direcția de Venituri. Consilierii locali au avut posibilitatea să vină cu amendamente când li s-a prezentat proiectul, să ceară reducerea, dar nu au făcut-o! Tot Cătălin Cherecheș a reluat calculele și a făcut demersurile pentru a drege această situație, în timp ce adormiții de la tot felul de partide care vă mint frumos pe față s-au tot victimizat și au făcut concurs de declarații care mai de care penibile!

A fost un an dificil economic pentru toți, asta m-a obligat să convoc pentru a treia oară în ultimele zile aleșii locali, să propun să nu se majoreze impozitele pentru cetățeni. Am reușit, asta e important! Un an nou mai bun, cu sănătate, liniște și fericire alături de cei dragi vă doresc!””, a declarat Cătălin Cherecheș.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Subtire „datu peste botul incompetentilor”, insa totusi tu ce suparare faci ca aceste majorari sa nu fie o problema penrtu comunitate, adica pentru locuri de munca mai multe si mai bine platite? Raspunsul sper ca nu e : Pai fac deja, ii pun pe antreprenori sa cotizeze cat trebuie la im……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.