Este oficial! O mare companie germană concediază mii de angajați! Are afaceri și în România

O mare companie germană concediază mii de angajați, în contextul economic dificil cauzat de pandemia de coronavirus. Compania are și o fabrică în România, precum și şase showroom-uri proprii în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Oradea şi Iaşi.

O mare companie germană concediază mii de angajați! A fost suspendată producția la mai multe uzine din Germania, Polonia şi Cehia, în urma problemelor apărute la uzina din Germania.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Efectele negative ale pandemiei de coronavirus și pericolul reprezentat de aceasta pentru locurile de muncă sunt departe de a fi trecut.

Producătorul german de electrocasnice Miele, care are o uzină la Braşov, a anunţat marţi că 4.000 dintre angajaţii săi au fost afectaţi de închiderile unor uzine din cauza coronavirusului, transmite DPA.

La finele lunii trecute, mai mulţi angajaţi de la uzina Miele din Euskirchen (Germania) au fost găsiţi pozitivi la testul COVID-19 astfel că 200 dintre cei aproximativ 500 de angajaţi de la această uzină au fost obligaţi să intre în carantină, a precizat un purtător de cuvânt de la Miele.

La Euskirchen, Miele produce motoare pentru maşini de spălat, uscătoare, maşini de spălat vase şi aspiratoare.

Din cauza problemelor la uzina de la Euskirchen a trebuit să fie suspendată şi producţia la mai multe uzine Miele din Germania, Polonia şi Cehia, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Producţia este programată să fie reluată în data de 10 martie.

Forţă de muncă de aproximativ 20.100 de persoane

Potrivit presei germane, doar fabricile de componente electronice din Braşov şi Gutersloh (Germania) îşi continuă activitatea.

Compania Miele, fondată în anul 1899, are opt filiale de producţie în Germania şi câte o filială în Austria, Cehia, China şi România.

Miele este reprezentată prin filiale proprii şi de importatori în aproape 100 de ţări şi are o forţă de muncă de aproximativ 20.100 de persoane, dintre care 11.200 în Germania.

În România, echipamentele Miele sunt comercializate în cele şase showroom-uri proprii din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Oradea şi Iaşi, precum şi într-un total de 70 de puncte de vânzare (magazine exclusive, magazine partenere şi online).

Sursa: capital.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.