Esti la un click distanta de a invata sa scrii cod: cursuri IT online! Apasa si transforma visul in realitate!

Diferenta dintre ”imi doresc sa ajung programator” si ”stiu sa scriu cod” este determinata de actiune! Participa la mentoratul fondat de Petru Trimbitas si ofera-ti sansa de a-ti construi cariera mult visata in domeniul IT.

In 2017, tanarul clujean a fondat un program de invatare destinat tuturor celor care isi doresc sa invete programare, indiferent de varsta sau de nivelul de cunostinte. Diferita de clasicele cursuri pe care le intalnesti peste tot, seria de cursuri IT online WellCode iti propune un program de invatare altfel, datorita filosofiei pe care o are in spate.

Mentoratul a fost inspirat de mentalitatea companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii, cu care tanarul clujean a colaborat anterior fondarii programului. Mentoratul are o orientare bilaterala, care presupune atat dezvoltarea profesionala, cat si pe cea personala.

Dezvoltarea profesionala se realizeaza sub atenta indrumare a mentorilor, care reusesc sa stabileasca o comunicare unu la unu cu fiecare participant de pe platforma. Organizarea personalizata este un alt punct cheie si unic diferit de clasicele cursuri IT online. Tu esti cel care isi stabileste programul si cel care-si organizeaza stilul de invatare, in acord cu celelalte activitati din viata ta personala. In consecinta, vei putea scrie cod de unde, cand, cat si cum vrei tu, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp posibil.

Dupa ce vei reusi sa parcurgi platforma in integralitate, mentorii te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte. Totodata, ei te vor invata sa-ti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa treci cu brio de etapa de interviu si, la final, sa poti striga: ”Am obtinut primul meu job ca programator!

Mentoratul gandit de Petru Trimbitas isi defineste caracterul autentic, unic fata de clasicele cursuri IT online, prin abordarea dezvoltarii vietii personale a celor inscrisi in program. Modulul de dezvoltare personala este condus de coachi cu experienta indelungata in domeniu, care te vor ajuta sa inveti sa iti gestionezi gandurile si emotiile negative, sa te auto-motivezi si sa gasesti mereu resursele de care ai nevoie pentru a depasi teama de esec.

De asemenea, coachii te vor ajuta sa iti stabilesti obiective realiste si un regim de viata sanatos, atat de important pentru dezvoltarea gandirii logice. Astfel, vei putea sa iti faci un program de somn sanatos, care sa includa 8 ore de odihna pe noapte si o dieta echilibrata. Cu aceasta ocazie, vei constientiza cat de importanta este miscarea fizica pentru a oferi resurse noi creierului.

Un alt obiectiv important urmarit de coachi, unic pe piata de cursuri IT online, este reprezentat de dezvoltarea abilitatilor de comunicare si interrelationare. Coachii te vor ajuta sa inveti sa te exprimi si sa iti dezvolti obiceiul de a le vorbi celor din jurul tau pe intelesul lor. Capacitatea crescuta de a comunica cu membrii unei echipe este la fel de importanta pentru angajatorii din domeniul IT precum abilitatea de a scrie cod curat si corect.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te de ce mentoratul WellCode este unic si ce il diferentiaza de clasicele cursuri IT online. Sansa ta de a face saltul de la ”mi-as dori sa stiu programare” la ”stiu sa scriu cod curat si corect” este la un click distanta! Apasa butonul si asigura-te ca faci primul pas catre o cariera in IT!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.