Ești student la profil sanitar? Află cum poți câștiga peste 1.000 de lire pe lună, în Anglia, pe perioada vacanței!

reclama copyEști student la profil sanitar? Află cum poți câștiga peste 1.000 de lire pe lună, în Anglia, pe perioada vacanței!

 O firmă din Anglia caută studenți și tineri care urmează o școală de profil sanitar, pentru a le oferi posibilitatea de a lucra, pe perioada verii, ca asistenți de îngrijire bătrâni. Cei care sunt interesați pot să apeleze la numărul de telefon al agenției, 0757/786.876 , cu mențiunea că li se asigură gratuit transportul, cazarea și training-ul de instruire în Anglia. Perioada de contract este de zece săptămâni, oferindu-se suma de 7 lire/oră, la un program de minimum 40 de ore pe săptămână.

Cei care doresc, pot să prelungească înțelerea contractuală sau să-și negocieze contractul pentru anul viitor. Totodată, agenția oferă studenților aflați în anul terminal posibilitatea de a ajunge asistenți medicali în Anglia, prin efectuarea unui stagiu de pregătire la locul de muncă.

Compania angajează și infirmieri necalificați, putând să se înscrie orice persoană care dorește să muncească în Anglia, pe un contract de minimum un an de zile. Singura condiție impusă este ca doritorii să cunoască engleza la nivel minimal, instruirea urmând să se efectueze în Anglia. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon al agenției, 0757/786.876 .

Câștigă 1.000 de lire pe lună în Anglia!!!!!!

Cleeve Care Group Anglia angajează personal pentru îngrijire bătrâni.

Nu se cere calificare, compania oferind transport și pregătire la locul de muncă. Compania suportă costul training-ului, iar cursanții sunt plătiți încă din prima zi în Anglia. Venitul net este de aproximativ 1.000 de lire.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0726/195.365 sau e-mail carmen.cenghia@cleevehillnursinghome.co.uk.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.