Ești turist în Borșa? Află unde găsești apă pe traseul de creastă din Munții Rodnei!FOTO

rodnei2Ești turist în Borșa? Află unde găsești apă pe traseul de creastă din Munții Rodnei!

Starea vremii în Munții Rodnei anunță timp frumos, cu cer parțial noros și temperaturi cuprinse între 8 și10 °C noaptea și 20 – 22 °C ziua.

”Salvamont Borșa recomandă turiștilor care vizitează zona să nu părăsească traseele marcate, să aibă în rucsac o haină mai groasă în cazul intensificării vintului în zona de creastă, să aibă un echipament adecvat deplasării pe munte în funcție de dificultatea traseului ales.

Pe traseul de creastă apa se găsește doar în zona vârfului Repede, la Fântâna lui Ritifoi, iar în rest aprovizionarea se va face din izvoarele care alimentează lacurile Iezer și Știol”, a declarat Daniel Timiș, șeful Salvamont Borșa.

cascada_cailor_Borsa_muntii_Rodnei-3Acesta a făcut mențiunea că Salvamont Borșa organizează patrulări preventive pe timpul week-end-ului, în perioada sezonului estival în zona Telescaun – Cascada Cailor – Lac Știol, precum și în zona Pietrosul Rodnei.

Pentru informații suplimentare poate fi contactat șeful Salvamont Borșa, Daniel Timiș, la nr. 0745/258. 432 Serviciul SALVAMONT prin numărul unic de apeluri de urgență 112.

Echipa Salvamont dorește tuturor turiștilor un sejur cât mai plăcut în localitatea Borșa și drumeții cât mai liniștite în Pietrosul Rodnei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.