Eveniment: absolvenții cu media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat vor fi premiați de către Inspectoratul Școlar Maramureș!

Premierea  absolvenților cu nota 10 la Evaluarea Națională și la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021 va avea loc miercuri, 15 septembrie 2021, în curtea Inspectoratului Școlar General al Județului Maramureș

„Miercuri, 15 septembrie, ora 15:00, într-un spațiu pe care îl dorim special și inedit, în curtea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, sărbătorim, alături de absolvenții învățământului gimnazial și liceal, o reușită, o performanță. Vom premia absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII- a din anul 2021 și la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021.
În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 899/19.08.2021, acești elevi vor beneficia de stimulente financiare.
Vom acorda diplome de excelență și ne vom bucura de poveștile tinerilor de “10”.” ,a menționat Hendea Costin Anca Minodora, inspector școlar general.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.