EVENIMENT EMOŢIONANT PENTRU SPONSORII ŞI BENEFICIARII ASOCIAŢIEI ESPERANDO

IMG_1347Ieri, 25 februarie, începând cu ora 17:00, la Millennium Business Centre, Asociaţia Esperando a organizat Gala Sponsorilor Asociaţiei.

Evenimentul a reunit în aceeaşi sală, copii, tineri şi adulţi cu nevoi speciale, părinţi ai acestora, sponsori şi personalul Asociaţiei.

Cei de la Esperando au pregătit mai multe surprize, care le-au făcut sponsorilor dupămasa zilei de miercuri, mai frumoasă. Vreme de două ore, toţi cei prezenţi s-au simţit foarte bine împreună.

Beneficiarii Asociaţiei au pregătit o scenetă, două dansuri şi un moment special pentru doamnele şi domnişoarele din sală, cărora le-au dăruit câte un mărţişor.

IMG_1427Alte momente importante ale serii au fost cele în care copiii şi tinerii de la Esperando le-au oferit sponsorilor prezenţi în sala câte un trofeu şi o diplomă, în semn de mulţumire pentru sprijinul acordat de-a lungul celor 14 ani de activitate.

A fost o seară minunată care s-a încheiat cu un dans la care au participat toţi cei prezenţi în sală.

Mulţumim tuturor sponsorilor care au ales să ne fie alături la acest eveniment, şi ne bucurăm să vedem că avem alături de noi atâţia oameni buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.