Evenimentul „O privire prin ochii celorlalti” a avut loc in „Podul Viilor 9”

Intecat club Baia Mare a organizat a II-a editie a evenimentului „O privire prin ochii celorlalti” care a avut loc in „Podul Viilor 9”, eveniment care s-a dorit a fi unul diferit, special si interesant. Precum celebrul dicton „Aparentele inseala”, astazi nu mai are esenta, noi am incercat sa-i dam valoare, combatand discriminarea in ceea ce priveste perceperea fizica a celor din jurul nostru. Astfel persoane straine, au avut ocazia sa se cunoasca intre ele, insa fara a judeca fizic, masca este cea care a pus zid in fata prejudecatilor.

La sfarsitul evenimentului, toti participantii s-au ales  cu un plic plin cu parerile celorlalti despre persoana lor, pareri sincere, ci nu unele preconcepute. Psihologul Rita Moga, le-a vorbit participantilor, dar si spectatorilor cat de important este interiorul unui om, ci nu ambalajul , chiar daca de cele mai multe ori suntem atrasi de un ambalaj frumos, nu in toate cazurile acesta ascunde si un interior frumos. Doamna psihilog i-a sfatuit pe participanti sa reflecteze  la aceasta experienta, care ii va ajuta pe viitor sa-i cunoasca pe cei din jur dupa infatisarea si imbracaminte interioara, nu cea exterioara.

Participantii au spus ca aceasta a fost o experienta de neuitat,intr-o atmosfera ca de poveste, pe care ar repeta-o, o experienta in care au invatat sa se cunoasca mai bine pe sine, si sa-i asculte mai mult pe cei de langa ei, reliefand faptul ca astfel de evenimente ar trebui organizate mai des cu precadere in randul tinerilor!o privire

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.