Exatlon se schimba TOTAL! Vezi cate FINALE vor fi in sezonul trei! Concurentii au fost SOCATI

Exatlon se schimba TOTAL! Vezi cate FINALE vor fi in sezonul trei! Concurentii au fost SOCATI

Organizatorii Exatlon România au pregătit o surpriză pentru fanii competiției. După ce finala din sezonul trecut a stârnit controverse în rândul celor care au urmărit concursul până la final, unul dintre concurenți fiind nevoit să abandoneze, Exatlon 3 își schimbă regulile și va avea două finale, una pentru băieți și una pentru fete.

Alin Andronic și Beatrice Olaru au fost finaliștii sezonului doi, iar cea care a concurat pentru echipa Războinicilor a pus mâna pe trofeu și pe marele premiu de 100.000 de euro, asta după ce Alin a abandonat. Fanii s-au grăbit să îi critice pe organizatori, cărora le-ar fi reproșat că cei doi concurenți nu ar fi beneficiat de șanse egale în concurs.

Cosmin Cernat a făcut anunțul: Exatlon 3 va avea două finale!

Pentru a evita o situație asemănătoare, organizatorii au decis să schimbe regulie în acest sezon, astfel că Exatlon 3 va avea două finale. Am o veste și pentru voi și pentru cei de acasă. În acest sezon, al treilea, la Exatlon Romania, ediția 2019, vom avea doi câștigători, unul la masculin și unul la feminin. Vom avea, practic, două finale. Una a băieților și una a fetelor! Câștigătorul va pleca acasă cu 50.000 de euro, câștigătoarea va pleca și ea acasă tot cu 50.000 de euro. Să aveți mult succes!”, este anunțul făcut de Cosmin Cernat.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.