INTERVENȚII ÎN WEEKEND LA ISU

pompieriÎn weekend-ul care tocmai s-a încheiat, pompierii maramureșeni au intervenit în 2 situații de urgență. Vineri, 25.03., Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a lichidat un incendiu izbucnit pe strada Făget, la podul unei case.

Flăcările au distrus circa 90 de metri pătrați din acoperișul din lemn și 50 de metri pătrați din podul de lemn al casei. De asemenea, s-au degradat și circa 55 de metri pătrați de tavan din rigips, 45 de metri pătrați de tencuială și 25 de metri pătrați de parchet. Pompierii au reușit să salveze bunuri în valoare de 60.000 lei.

Sâmbătă, 26.03., pompierii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la podul unei case din Cetățele. Militarii au primit o mână de ajutor de la S.V.S.U Șișesti.

Flăcările au mistuit 80 de metri pătrați din acoperișul de lemn, 5 ferestre, 4 uși, mobilier divers, obiecte de îmbrăcăminte. În cazul acestei intervenții pompierii băimăreni au reușit să salveze bunuri în valoare de circa 20.000 lei.

În intervalul 25.03-27.03.2016, personalul S.M.U.R.D. a intervenit la 51 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare  24 de cazuri, Sighet 6, Fărcașa 8, Vișeu de Sus 3, Bogdan Vodă 6 și Târgu Lăpuș 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.