EXPLOZIE DE CULOARE PE GHEATA INTR-O FEERIE DE PESTE 800 DE COSTUME FASCINANTE

posterCinderellaOnIcGratia balerinilor patinatori rusi a fost recunoscuta si apreciata de cei peste 4.000 de spectatori care au particiat la cele doua evenimente de la Sala Palatului.

Bucuresti, 6 aprilie 2015 – German Quality Entertainment a readus la inceputul lunii aprilie cel mai de succes balet pe gheata cu doua evenimente unice in Romania: Swan Lake on Ice si Cinderella on Ice, spectacole pe care le-ati putut urmari la Sala Palatului in data de 4 aprilie si respectiv 5 aprilie 2015 si reprezentate de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg!

Pe aceasta cale, multumim tuturor spectatorilor pentru participare si pentru rabdarea pe care au dovedit-o in seara de 4 aprilie la povestea Swan Lake On Ice! O problema majora la sistemul de racire al ghetii a decalat cu circa 30 de minute inceperea spectacolului.

O teava importanta ce lega si punea in functiune intreg mecanismului de racire si mentinere a fulgilor de gheata s-a spart din cauze inca necunoscute, punandu-ne intr-o situatie fara precedent si extreme de neplacuta. Cu sprijinul sponsorilor  si, mai ales, cu indulegenta publicului am reusit sa ne mobilizam si sa permitem existenta unei seri magice. Multumim!, a declarat Christian Raetscher, directorul general German Quality Entertainment.

Zeci de campioni balerini-patinatori, toti ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice),  te-au introdus  in lumea de basm a printesei Odette transformata in lebada de vrajitorul Rothbart, geniul rau. Asadar, spectacolul SWAN LAKE ON ICE a oferit o seara plina de suspans, culoare si alunecari gratioase pe gheata!

De asemenea, spectatorii au ramas fascinati de fantastica poveste a fetei orfane si sarace care redevine printesa, totul pe muzica lui Serghei Prokofiev, CINDERELLA ON ICE. Astfel, dupa-amiaza de 5 aprilie 2015 s-a transformat intr-o feerie pe gheata, asa cum deja ne-au obisnuit balerinii – patinatori rusi. Povestea magica a Cenusaresei a prins contur pe cele 3 tone de gheata care au acoperit scena Salii Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 18.00, iar firul epic al povestii, explozia de culori si costumele stralucitoare au aprins instant imaginatia celor mici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.