EXPO NUNTA DE LA A LA Z, EDIȚIA A XIV-A. Deschiderea oficială – vineri, 21 februarie, ora 11:00, la Baia Mare Value Centre

Cea mai mare expoziție cu vânzare dedicată viitorilor miri va putea fi vizitată, în perioada 21-23 februarie a.c., la centrul comercial Baia Mare Value Centre. Este vorba despre cea de-a XIV-a ediție a evenimentului ”Expo Nunta de la A la Z”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre. Colaboratorul ediției din acest an este Liga Studenților ”Pintea Viteazul” Baia Mare care va pregati in cadrul standului de la expo ”Nunta de la A la Z” numeroase surprize. Deschiderea oficială a expoziției ”Nunta de la A la Z” va avea loc vineri, 21 februarie, de la ora 11:00, în incinta centrului comercial.

Aproximativ 40 de expozanți din județele Satu Mare, Bihor, Cluj și Maramureș vor expune spre vânzare la expo ”Nunta de la A la Z”, pe parcursul celor trei zile,  o gamă diversificată de produse și servicii în domeniul nunților și al evenimentelor. Pe lângă tendințele anului 2020 în materie de rochii de mireasă, viitorii miri vor mai găsi la standurile „Nunta de la A la Z” bijuterii și accesorii vestimentare, invitații de nuntă și botez, mărturii, decorațiuni pentru masa mirilor, aranjamente florale, decoruri pentru evenimente, restaurante, torturi și prăjituri, servicii foto-video-audio, servicii inchiriere ecran LED, consultanță evenimente, photo boothuri, pachete turistice, prosecco van etc.

Căsătorii simbolice pentru 24 de ore, la standul Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul” Baia Mare

Liga Studenților „Pintea Viteazul” Baia Mare a devenit, din acest an, colaboratorul Camerei de Comerț și Industrie Maramureș în organizarea expoziției „Nunta de la A la Z”. Având în vedere că evenimentul are loc în preajma sărbătorii tradiționale Dragobetele, studenții vor oficia căsătorii pentru o zi. Și pentru că iubirea nu are vârstă, sunt invitați la acest stand toți cei care doresc să celebreze dragostea după tradiția românească. Cuplurile vor intra în posesia unui certificat de căsătorie pentru o zi, fie pentru a-și reînnoi jurămintele de iubire, fie ca mai târziu să facă pasul spre o căsătorie adevărată.

Sâmbătă și duminică, program artistic si curs gratuit de vals

Programul celei de-a XIV-a ediții a expo ”Nunta de la A la Z” va cuprinde și un program artistic ce va fi sustinut de Cvartetul de coarde Profcafe Strings, respectiv de Academia de Dans și Creație Galactic Dance. De asemenea, viitorii miri sunt invitați în 22 și 23 februarie la Baia Mare Value Centre să învețe pași de vals în cadrul unui curs gratuit pe care Galactic Dance îl va susține în cadrul ”Expo Nunta de la A la Z”.

Cvartetul Profcafe Strings este format din profesori de la Colegiul de Arte Baia Mare și colaboratori de la Filarmonica de Stat Dinu Lipatti Satu Mare. Repertoriul Profcafe Strings cuprinde o colecție de bijuterii muzicale acoperind o largă gamă stilistică începând cu epoca barocă și terminând cu lucrări moderne contemporane. Profcafe Strings va asigura ambianța muzicală la Baia Mare Value Centre în zilele de 22 și 23 februarie, de la orele 16:00, 17:00 și 18:00.

Dacă urmează să vă căsătoriți și vreți să încercați primii pași de dans, antrenorii de la Galactic Dance vă așteaptă sâmbătă și duminică, 22 și 23 februarie, de la ora 17:30 în cadrul expoziției ,,Nunta de la A la Z’’, la lecții gratuite pentru dansul mirilor. Antrenorii Academiei de Dans și Creație Galactic Dance, George Pop și Mădălina Mare, vă sfătuiesc să lăsați emoțiile deoparte și să încercați împreună cu ei clasicii pași de vals sau blues, dar și mișcări ritmate de Salsa sau Bachata! Tot în zilele de 22 și 23 februarie, dansatorii de la Galactic Dance vor susține și un program de dans artistic, de la orele 16:30 și 18:30.

Expoziția ”Nunta de la A la Z” va fi deschisă în perioada 21-23 februarie, la Baia Mare Value Centre. Program de vizitare: 10:00 – 21:00. Intrarea este liberă.

Camera de Comert si Industrie Maramureș

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.