Expozita itineranta – “20 de ani fara Corneliu COPOSU”

Corneli CoposuIn cadrul comemorarii a 20 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu  va fi  organizat in Municipiul Bacau un eveniment care sa aduca in atentia opiniei publice personalitatea lui Corneliu Coposu.

In acest context va fi  expusa , in cadrul Memorialului Victimelor Comunismului si al Rezistentei de la Sighetul Marmatiei, Expozita itineranta – “20 de ani fara Corneliu COPOSU”,expozitie modulara, formata din roll-upuri, realizata de catre Asociatia Crestin Democrata –Romania de Maine in parteneriat cu reprezentanta Fundatiei Hanns Seidel Romania si Republica Moldova.

Aceasta expozitie itineranta a fost deja expusa in cadrul Centenarului Corneliu Coposu, sarbatorit in anul 2014, la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti, Spatiul Symposium, in cadrul in cadrul programului Nocturna Bibliotecilor, la Biblioteca Judeteana Timis, la Bastionul Terezia, Secția de artă Deliu Petroiu , in foaierul salii de sedinte a Consiliului Judetean Caras Severin , la Biblioteca Judeţena „A.D. Xenopol” Arad , la Biblioteca Centrala Universitara „LUCIAN BLAGA” din Cluj-Napoca si la Casei de Cultură „Mihai Ursachi” din Municipiul Iasi si anul acesta in cadrul expozitiei  “20 de ani fara Corneliu COPOSU”, la Primaria Curtea de Arges , la Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia”din Focsani si la Compelxul Muzeal „Iulian Antonescu” din Bacau.

Expozitia  va fi expusa, prin bunavointa Fundatiei Academia Civica condusa de catre Domana Ana Blandiana si Domnul Romulus Rusan,  in cadrul Memorialului Victimelor Comunismului si al Rezistentei de la Sighetul Marmatiei, in perioada 14 iulie 2015 -18 iulie 2015.

Vernisajul  expoziției  va avea loc  marti,  14 iulie  2015, ora 16.00 in prezenta D-lui Mircea MURESANU – Presedintele Asociatiei Crestin Democrate- Romania de Maine .

  Organizator:                                                                                            Partener:

ASOCIAŢIA CREŞTIN DEMOCRATà                                            FUNDATIA HANNS SEIDEL 

ROMÂNIA DE MÂINE                                                                          ROMANIA 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.