„EXTRATERESTRII exista si Donald Trump stie de ei!” Declaratia IREALA a unui GENERAL de securitate. Unde e ascunsa baza lor SECRETA

Un fost nume mare din armata israeliana a facut afirmatii incredibile despre viata extraterestra si despre legaturile cu Donald Trump.

Presedintele american care se pregateste sa-si predea mandatul e in centrul unor dezvaluiri uluitoare facute de Haim Eshed, acum in varsta de 87 de ani, care a ocupat o lunga perioada de timp functia de sef al securitatii spatiale a Israelului.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Astfel, intr-un interviu acordat ziarului „Yediot Aharonot”, generalul israelian da asigurari asupra faptului că extratereștrii sunt reali și că Donald Trump, președintele Statele Unite, știe despre existența lor.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Mai mult, militarul pensionar insista că ar fi un acord între guvernul Statelor Unite și o „Federație Galactică” de extratereștri, care au o bază subterană secretă pe Marte. „Omenirea nu este pregătită să știe despre existența extratereștrilor. Oamenii trebuie să evolueze și să ajungă la un stadiu în care sa inteleaga ce inseamna spatiul”, a declarat Haim Eshed.

„Dacă ceea ce spun astăzi mi s-ar fi întâmplat acum cinci ani, aș fi fost internat în spital. Dar astăzi vorbesc deja într-un alt mod. Nu am nimic de pierdut. Mi-am primit titlurile și premiile si sunt respectat în universitățile din străinătate”, a completat israelianul.

Sursa: sport.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.