Fă asta o dată pe zi și vei scapă de riduri și pungile de sub ochi. FOTO

Din greșeală, câteva femei și-au aplicat pe față  preparatul împotriva vergeturilor. Spre surprinderea lor, după 1 lună au scăpat de riduri sau le-au redus considerabil. După un an de cercetări asupra acestei formule, același efect a fost obținul și la… românca de 55 de ani

Noroc sau un progres în întinerire?

Nu a fost un remediu senzational pentru vergeturi, dar s-a dovedit un progres în întinerire. Se poate vedea exact în imaginea din conferința de presă cu participare daoamnei Ioanei Butuc din Suceava.

Înainte însă de a trece la detalii referitoare la întinerirea pielii, câteva cuvinte ce explică cum a apărut această soluție revoluționară pentru riduri. Prof. Mark Haward – „În cadrul cercetărilor, am trimis mostrele formulei femeilor de peste 35 de ani. Mostrele le-am însemnat numai cu: ”cremă de uz exterior”.

Forma borcănelului și semnătura: „cremă pentru uz exter” (1) a indus în eroare femeile care participau la teste, crema pentru vergeturi au început să o aplice pe față (2). Efectul, 27 de metamorfoze descrise în scrisorile trimise laboratorului.

„Dintr-o simplă întâmplare am făcut cea mai mare descoperire din domeniu. Unii au început să aplice crema pe față. După o lună am primit 27 de scrisori de la participantele programului cu informația că această cremă este cel mai bun produs anti rid pe care l-au văzut în viață iar în toate scrisorile scriau: „arăt cu 15 ani mai tânără” precum și „ridurile au dispărut”. Eram de-a dreptul uimiți”.

Fiecare femeie a întrebat unde poate cumpăra această cremă

„După teste, femeile ne implorau să le oferim mai multă cremă. Erau dispuse să plătească sume enorme, dar… noi încă nu dețineam produsul! Mai mult, trebuia să demonstrăm științific acțiunea anti rid, deoarece la început credeam că totul este o simplă întâmplare.

După un an de cercetări, la al 20-lea Congres Mondial Dermatologic am publicat oficial rezultatele testelor noastre și le-am prezentat lumii „”PERLE BLEUE Visage Care Moisturise”” – noul tratament anti-rid.

Știam că doar borcănelul cu cremă nu va convinge jurnaliștii și dermatologii strânși, că ceea ce am creat este cu adevărat revoluționar. De aceea am invitat-o pe podium pe Ioana Bornescu din Pitești, pe care am ales-o din 2341 de cereri din 27 de țări ale Europei (printre acestea 354 din România). Această mamă a trei copii de 55 de ani și bunăcă a 6 nepoți, a fost aleasă de grupul de cercetători, deoarece pielea ei era un exemplu clasic a tuturor semnelor de îmbătrânire – de la ridurile de tipul leului la brazde statice de pe frunte și lipsa fermității – aceasta a fost cea mai mare provocare dintre cererile trimise” – spune prof. Howard.

Prezentarea care i-a șocat pe toți

Întâlnirea a început de la prezentarea amestecului alb, pufos din borcănel. Profesorul a început să o aplice pe fața doamnei Ioana Bornescu, tamponând delicat și de asemenea delicat accentuând prin linii orizontale și verticale. Formula a început să dispară ușor, intrând în cele mai profunde straturi ale pielii. Literalmente cu o clipă mai târziu, se vedea primul exemplu al puterii, prin care această formulă elimină ridurile persostente: după 5 minute, jumătate din fruntea doamnei Ioana a fost mai deschisă și considerabil mai fină. În perioada următoarelor 5 minute, deformările labei gâștii au devenit aproape invizibile. Când am prezentat poza înainte de aplicarea cremei și imediat după – schimbarea în aspectul modelului de 55 de ani a fost la un nivel de necrezut, încât în întreaga sală s-a produs un murmur gălăgios. Efectul a fost pur și simplu zdrobitor.

Cum spun și cei prezenți la metamorfoză: părea ca și cum Ionelei Bursuc îi creștea un nou strat de piele!

Nicoleta Vintilă de 55 de ani înainte și după folosirea tratamentului prof. Mark Howard

Gena tinereții, pe care lumea nu a cunoscut-o

Adevăratul secret al acestei formule este tratamentul inovator din alge de zăpadă, care activează gena tinereții KLOTHO. După cum spune prof. Mark Howard: „aceasta este singura formulă care este în stare să stopeze îmbătrânirea pielii la nivelul ADN-ului. Gena tinereții KLOTHO activă, aproape imediat începe să regenereze pielea din interior și face să inverseze vârsta biologică a celulelor. Ridurile sunt netezite, pielea lăsată se strânge, iar inegalitățile dispar.”

S-a dovedit că tratamentul pentru zii Perle Bleue din alge de zăpadă, reduce vizibil printre altele laba gâștii, obrajii lăsați, pungile de sub ochi și brazde.

În poză: Profesorul Howard prezintă în ce mod creșterea activității genei tinereții KLOTHO, schimbă structura pielii în zonele ridurilor mimice ale feței. Pielea după 28 de zile de folosire a tratamentului Perle Bleue este mai groasă și mult mai netedă, ceea ce confirmă rezultatele testelor de sub microscop.

Formula Perle Bleue am completat-o cu complexul DermCom, adică extractul din crocus auriu și Acacia senegaleză. Compoziția acestor două substanțe naturale, protejează pielea de apariția petelor închise și de ridurile profunde.

Crema Perle Bleue

  • Elimină petele închise
  • Elimină cutele
  • Elimină laba gâștii
  • Întărește și oferă fermitate pielii
  • Ridică pomeții
  • Umple ridurile

11 mii de cutii vândute în 30 de zile de la premiera din SUA

Femeile și numărul în creștere de bărbați cu vârste medii comandă astfel de cantități de Perle Bleue Visage Care Moisturise, pentru că găsirea, măcar a unei cutii în drogherii, este un miracol. Publicăm link-ul paginii pe care mulțumită alăturării în clubul de reduceri, se poate obține Perle Bleue Visage Care Moisturise în România.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.