Familii distruse în urma accidentului mortal. O mamă şi doi copii, printre cele şapte victime. Se întorceau din Anglia

Familii distruse în urma accidentului mortal. O mamă şi doi copii, printre cele şapte victime. Se întorceau din Anglia

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Sapte persoane au murit, duminică dimineaţă, într-un accident cumplit în Bacău. Printre victime se află şi o mamă şi doi copii.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cei trei se aflau în masina cu volan pe dreapta condusă de soţul femeii. Aceştia se întorceau din Anglia în momentul în care autoturismul a intrat în microbuzul în care se aflau 15 persoane.

O mamă şi doi copii, printre cele şapte persoane care au murit în accidentul din Bacău. Se întorceau din Anglia

Familii distruse în urma accidentului din Bacău

Una dintre maşinile implicate în accident era cu volan pe dreapta, înmatriculată în Marea Britanie. În ea se afla o familie cu trei copii care se întorcea din Anglia.

Din păcate, mama şi doi dintre copii au murit în urma impactului cu microbuzul. O altă familie care a fost distrusă în urma accidentului se afla în microbuz. Părinţii, copiii şi bunicii mergeau la mare. Vacanţa, însă, s-a transformat într-un coşmar.

„În acest moment sunt 7 decedați din păcate și 5 răniți. Printre decedați sunt 2 minori și un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul și patru adulți din microbuz. Iar printre răniți sunt și doi minori și care sunt deja la spital și așteptăm evaluare. Au fost trimise echipe din 3 județe, plus elicopterul care a plecat de la Iași. În principal în județul Bacău au fost transportate victimele. Au fost persoane sub resuscitare, așa este. Poliția va face partea ei de investigație. Colegii de la poliție vor comunica ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Arafat.

Incidentul s-a petrecut  în apropiere pe DN 2, în apropiere de Răcăciuni, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal  cu un microbuz în care se aflau 15 persoane.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău a activat planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost trimise echipaje pentru Descarcerare, echipaje SMURD, un echipaj pentru transport victime multiple, echipaje SAJ, dar şi echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Galaţi, echipaje de la ISU Vrancea, precum şi elicopterul SMURD de la Iaşi.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.