Farsa de care a avut parte o mireasă i-a stricat toată nunta. Mulți au sfătuit-o să divorțeze instant

Farsa de care a avut parte o mireasă i-a stricat toată nunta. Mulți au sfătuit-o să divorțeze instant

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

O mireasă a avut parte de o „farsă” de nuntă pe care nici ea, nici invitații nu au cum să o uite prea curând. Gestul mirelui a fost aspru criticat de internauți.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

După ce au tăiat tortul, tânăra l-a mânjit pe față pe mire cu frișcă, așa cum e tradiția clasică de la orice nuntă. După doar câteva secunde, acesta și-a luat revanșa, însă a mers prea departe.

Bărbatul a luat tot tortul și i l-a aruncat miresei în față, distrugându-i machiajul și rochia și făcând-o să se dezechilibreze. Invitații au rămas cu gurile căscate și nici nu au știut dacă să râdă sau să plângă.

Clipul video cu momentul a ajuns viral pe Tik Tok. A fost vizionat de 2,8 milioane de ori.  a primit peste 92,6 mii de aprecieri și aproape 9 mii de comentarii.

Internauții au spus că mirele a avut o reacție „agresivă” și că a exagerat foarte mult. Mulți i-au sugerat tinerei să divorțeze pentru că nu e normal să accepte așa ceva la propria nuntă.

„Momentul nu este doar agresiv, ci foarte jenant. Dacă se simte confortabil să facă asta în fața tuturor prietenilor ei și a familiei e înfricoșător”, a scris un alt internaut.

Altcineva a răspuns: „Poți să-i vezi literalmente starea de spirit transformându-se în furie. A ARUNCAT tortul, lasă-l pe el că este abuziv”.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.