FELIX TĂTARU, omul care i-a făcut preşedinţi pe BĂSESCU şi IOHANNIS, la DNA

FELIX TĂTARU, cel care s-a ocupat de campaniile electorale ale lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis, a fost chemat la DNA. El a fost citat ca martor în dosarul GALA BUTE.

„Am primit un mesaj că trebuie să vin în calitate de martor. Nu ştiu nimic. Acum o să văd”, a declarat Tătaru la intrarea în sediul DNA.

Întrebat ce părere are despre vehicularea numelui său în stenograme, acesta a declarat:

„Oamenii spun multe. Ce credeţi că pot să spun acum? Nu am avut nicio treabă cu Gala Bute. M-am întâlnit cu Elena Udrea, dar nu pot să spun că eram amici. Ne-am întâlnit pentru că dânsa era la PDL şi eu am lucrat pentru PDL”, a precizat şeful agenţiei GMP.

Tătaru a mai fost întrebat dacă a primit bani pentru servicii prestate, iar acesta a răspuns zâmbind: „Tot timpul am primit bani pentru servicii.”

Felix Tătaru, omul care l-a ajutat pe Iohannis, apare în stenogramele lui Udrea că ar fi luat bani.

Numele lui Felix Tătaru, omul care l-a ajutat pe Traian Băsescu să ajungă președinte, dar și pe Klaus Iohannis să câștige cursa prezidențială, apare în stenogramele din dosarul Elenei Udrea. Potrivit afirmațiilor făcute de Ana Maria Topoliceanu, Elena Udrea îi dădea bani lui Tătaru.

Topoliceanu a scăpat nearestată pentru că a turnat-o pe Elena Udrea chiar dacă i-ar fi spus fostului său iubit, Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana, să facă declarații care să-i confirme denunțul.

DNA consideră că Topoliceanu nu a făcut presiuni asupra lui Breazu, ci doar i-a cerut să confirme denunţul depus la DNA împotriva Elenei Udrea.

STENOGRAME:

„Dacă îţi zic să zici de ea, să zici!”.

„Încerc cât pot să nu ne aresteze”.

„Le-am zis că suntem certaţi. Dacă îmi susţii varianta, e mai credibil” (El a încuviinţat pozitiv, prin înclinarea capului).

„M-a întrebat dacă sunteţi amanţi”

„Cred că au nevoie de noi să le spunem lucruri”.

„Zici doar de banii de la Lungu”.

„Am zis că dat în lucru pentru ea”.

„Vor să le spunem dacă Lungu îi mai dădea banii”

„Au aflat că a dat 50.000 euro pt. F. Tătar”

La dosar există şi procesul verbal de confruntare dintre Topoliceanu şi Breazu din data de 23 februarie în cuprinsul căruia aceştia au arătat:

Întrebare pentru inculpatul Breazu Tudor Liberiu: „Au fost situaţii în care Topoliceanu Ana Maria v-a plătit salariul în contul Elenei Udrea?”

Răspuns: „Da, au fost asemenea situaţii. Nu pot preciza câte, mai mult de două”.

Întrebare pentru inculpatul Breazu Tudor Liberiu: „Ştiţi cum se reglau ele ulterior pentru aceste sume?”

Răspuns: „Nu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.