FEMEIE, MERIŢI SĂ TRĂIEŞTI FĂRĂ TEAMĂ!

Chiar dacă nu este sărbătoarea noastră, a românilor, câtă vreme ne aduce bucurie Ziua îndrăgostiţilor poate fi adoptată pentru că ne place mesajul ei! Ziua de azi este despre iubire sinceră, curată şi exprimată în cel mai frumos mod posibil. Fiecare alege cui spune azi You are my Valentine!

Sunt însă şi oameni pe care dragostea „îi scoate din minţi”. Iată cum, cel mai frumos sentiment ajunge să fie justificare pentru cel mai josnic mod de comportare, iar victima „iubirii” ajunge să trăiască cu teamă.

Pentru că le pasă, poliţiştii de prevenire au vorbit tocmai azi despre un fenomen pe cât de răspândit în ţara noastră, pe atât de tolerat, violenţa domestică! Campania Meriţi să trăieşti fără teamă, demarată la sfârşitul anului trecut de poliţiştii maramureşeni, continuă sesiunile de informare în Protopopiatele Episcopiei Ortodoxe Maramureş.

Alţi 34 de preoţi din Protopopiatul Ortodox Baia Mare, au fost informaţi cu privire la incidența fenomenului în județul Maramureș și noile reglementări legislative în domeniu, de către poliţiştii Serviciului de Ordine Publică și cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Iar mesajul Poliţiei Române de astăzi, considerăm că se adresează şi  maramureşenilor: „Femeie, tu care ai îndurat în taină bătaie din iubire, astăzi este despre tine! Nu eşti singură, nu eşti a nimănui! Astăzi îţi spunem You are my Valentine. De ce? Pentru că eşti deşteaptă, frumoasă, puternică! Ajută-ne să te ajutăm! Fă-ţi curaj şi anunţă-ne când ridică palma sau pumnul  asupra ta! Ştim că poţi! Rămâne să înţelegi şi tu câtă putere există în tine.

Iar tu, om care crezi că ţi se cuvine totul şi îţi loveşti fără regret partenera de viiaţă, teme-te! Ea nu e singură! Ne are pe noi şi într-o zi ne va cere ajutorul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.