Fenomen BIZAR: ce se întâmplă AZI cu LUNA şi cum te afectează

luna nouaLuna Nouă este perioada în timpul căreia Luna se află între Pământ şi Soare şi nu poate fi observată pe cerul nocturn – Iată cum influenţează acest fenomen astronomic fiecare zodie în parte!

Luna Nouă din 7 aprilie va influenţa în mod diferit fiecare zodie – Află cum te va afecta pe tine acest fenomen!

Berbec

Va trebui să îţi reaminteşti cine eşti, întotro mergi şi ce vrei să obţii. Te simţi uşor confuză şi rişti să o apuci pe un drum greşit aşa că o recapitulare nu ar strica. Astrele îţi oferă curajul de care ai nevoie pentru a spune lucrurilor pe nume.

Taur

Ai nevoie de repaos şi nu ar strica nici câteva ore de meditaţie. Nu te neglija pentru că tu vei fi singura care va avea de suferit apoi. Concentrează-te mai mult asupra sectorului financiar şi asupra vieţii sentimentale.

Gemeni

Viaţa ta socială devine mai intensă începând cu 7 aprilie, scoţându-te din zona de confort. Alianţele pe care le faci cu oamenii cu care ai ceva în comun îţi vor aduce numai cîştiguri. Trebuie să ştii să spui „NU” atunci când îţi doreşti.

Rac

Ultima lună a venit cu o mulţime de evenimente neaşteptate pentru tine pe plan personal, însă Luna Nouă readuce liniştea. Pe plan profesional apar o mulţime de oportunităţi de nerefuzat.

Leu

Astrele te susţin aşa că e momentul oportun să explorezi noi zone. Asumă-ţi riscuri şi nu te teme să încerci lucruri noi. Nu mai refuza să accepţi schimbarea pentru că aceasta îţi poate aduce adesea lucruri bune.

Fecioară

Ascultă cu atenţie ce spun ce din jur. Ai senzaţia că trebuie să iei întotdeauna iniţiativa, însă ai face bine să îi laşi şi pe cei din jur să facă ceva. Luna Nouă îţi aduce posibilitatea de a îţi mări veniturile.

 

Citeste continuarea pe feminis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.