FEREȘTE-TE! Tupeul escrocilor nu are limite! Cum sunt păcăliți românii naivi

sarlataniEscrocii dau dovadă de un tupeu fără margini. Un bărbat s-a dat drept inspector de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate ca să păcălească o femeie îi dea bani. I-a spus că fiica ei din Canada a suferit un accident şi are nevoie de bani pentru spitalizare. Femeia i-a dat individului 8.000 de lei şi a fost la un pas să îi mai dea încă aproape 20.000 de lei. 

Femeia din sectorul 2 al Capitalei s-a trezit la uşă cu individul care s-a dat drept angajat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, informează România TV. Acesta i-a spus că fiica ei din Canada a suferit un accident şi că trebuie să îi trimită nişte bani. Femeia l-a invitat în casă pe individ şi i-a dat pe loc 8000 de lei. Bărbatul i-a spus femeii că ar mai fi nevoie de încă 4000 de euro pentru ca fiica sa să beneficieze de un tratament cât mai bun.

Banii urmau să fie trimişi într-un cont al escrocului. Femeia a mers la bancă să scoată banii, iar acolo i-a povestit totul unei angajate care i-a spus că a fost înşelată şi să îşi sune fiica. Fiica femeii nu numai că nu suferise vreun accident, ci se afla bine bine mersi în vacanţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.