Festivalul Castanelor: ”Cupa Carrom” 2015, concursul național pe teme de educație rutieră! GALERIE FOTO

cupaConcursul național pe teme de educație rutieră ”Cupa Carrom” s-a desfășurat în Baia Mare. Vezi ce au făcut echipajele din Maramureș

 O zi plină de emoții pentru participanții sosiți din șapte județe a fost sâmbătă, 26 septembrie 2015, atunci când echipajele înscrise la concursul pe teme de educație rutieră, ”Cupa Carrom”, au dorit să-și dovedească cunoștințele și abilitățile teoretice și practice în domeniul legislației rutiere. Organizat de Serviciul Rutier Maramureș și Primăria Municipiului Baia Mare, cu sprijinul Societății Române de Caritate „Carrom” (președinte Iulia Starcz), Cupa CARROM, 25-26.09.2015 , concurs pe teme de  „Educație rutiera – educație pentru viață a fost organizat în parcarea restaurantului McDonalds, din Baia Mare, beneficiind de sprijinul Laurei Petrus, coordonatorul acestui fast-food.

cupa1Competiția a avut o  probă  teoretică (rezolvarea unui chestionar cu 20 întrebări din  domeniul legislației rutiere) și una practică  (proba de îndemânare cu bicicleta, pe un traseu cu 11 obstacole). Concursul a fost parte componentă a Programului „Festivalul Castanelor 2015”. Participanții au fost elevi din învățământul primar și gimnazial sosiți din șapte județe: Vaslui, Bihor, Caraș-Severin, Maramureș, Dâmbovița, Sălaj și Arad.

La finalul întrecerii, locul I a revenit Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc” din Maramureș, reprezentată de elevii Damian Traistă și Raul Boiciuc, echipajul  a fost coordonat de profesor Nelu Miel. Pe locul II s-a clasat Școala europeană ”Coresi”, din Dâmbovița, unde au concurat elevii Aurelian Colan și Cosmina Matei, iar pe locul III a urcat Liceul Tehnologic Nr. 1, din Bihor, reprezentat de Alex Haragoș și Amalia Ungur.

cupa3Locurile 4-8 au revenit, în ordine, următoarelor unități de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 1, Bocșa, din județul Caraș-Severin (Andrei Hali și Denis Petru), Liceul ”Regele Ferdinanad” din Sighetu Marmației, județ Maramureș (Bogdan Moldovan și Vlad Lihet), Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” din Vaslui (Vasile Ionuț Mititelu și Ștefan Crăciun), Liceul Sportiv ”Avram Iancu” din Zalău, județul Sălaj (Daria Negrean și Tudor Butcovan), Liceul Teoretic ”M. Veliciu” din Arad (Mădălina Csernuș și Silvan Rușanu).

S-au acordat  cupe, diplome și premii în prezența inspectorului școlar general, prof. Ana Maria Lucreția Moldovan, reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Maramureș, a directorului Școlii ”Nicolae Bălcescu” Baia Mare,  prof. Pop Silvia, precum și a reprezentantului Serviciului Rutier Maramureș, comisar șef Carlig Ioan. cupa6

 

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.