Festivalul ”Durușa Summer Hills” a adus pe meleagurile maramureșene invitați din străinătate

După  evenimentul care a marcat 590 de ani de atestare documentară a localității Mesteacăn și participarea la sărbătoarea „Fiii satului Mesteacăn”, liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a fost prezent și la Festivalul de tineret „Durușa Summer Hills”, alături de primarul din Valea Chioarului, Ioan Burde.

A fost o manifestare excepțională și o propagandă deosebită a județului, cu invitați din străinătate. Turiștii au petrecut o săptămână în Maramureș și s-au bucurat de locurile nostre minunate, a subliniat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

”Am văzut un eveniment unic în peisajul maramureșean, o manifestare a tineretului cu participanți din Germania, Belgia, Marea Britanie, Australia, tineri care, vreme de aproape o săptămână s-au bucurat de ceea ce are județul nostru mai frumos: natură și peisaje extraordinare. Este și o propagandă în mediul online pe care străinii o fac Maramureșului. Mă bucur că am reușit ca și Consiliul Județean să participe efectiv alături de organizatorii festivalului la acest eveniment și voi încerca să-i determin  ca, începând de anul viitor, ajutorul acordat de aleșii județeni să fie unul și mai substanțial”, a concluzionat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.