Festivalul Madrigal aduce muzică și cultură în inima Maramureșului

În perioada 15 – 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi vor anima județul Maramureș cu o serie de evenimente culturale de excepție în cadrul Festivalului Madrigal.

Principala atracție a festivalului este Spectacolul Extraordinar „Săptămâna Patimilor”, ce va fi prezentat în Baia Mare și Sighetu Marmației. În plus, publicul va avea oportunitatea să se bucure de expoziții tematice și de lansări de carte.

Un moment deosebit este concertul „Madrigal for Babies”, creat special pentru nou-născuți și femeile însărcinate, oferindu-le acestora o experiență muzicală unică.

Gala și Atelierul Cantus Mundi vor pune în lumină importanța muzicii corale și a educației muzicale pentru toate categoriile de vârstă, de la copii și tineri până la profesioniști din domeniul educației.

Toate evenimentele sunt deschise publicului și accesul este gratuit, oferind astfel oportunitatea tuturor să se bucure de aceste momente de cultură și artă.

Festivalul Madrigal este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș (OMD MM), Institutul Național al Patrimoniului, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Baia Mare – Bastionul Măcelarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.