Festivalul Naţional de Satiră şi Umor Zâmbete în Prier – Vișeu de Sus

Cea de-a XV-a ediție a Festivalului Naţional de Satiră şi Umor Zâmbete în Prier se desfășoară la Vișeu de Sus în perioada 28-29 aprilie 2017.

Festivalul este organizat de Centrul Cultural-Social Vișeu de Sus (director Anuța Pop), cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local și se află sub egida Uniunii Epigramiștilor din România. Lucian Perța, inițiatorul festivalului, considerat de specialiști drept cel mai mare parodist român, coordonează și această ediție și este și președinte al juriului.

Sâmbătă, 29 aprilie 2017, ora 10.00, în Sala mare de ședințe a Primăriei Vișeu de Sus are loc decernarea premiilor concursului ce s-a desfăşurat pe patru secţiuni: epigrame pe teme date, parodie, madrigal şi volum de umor (epigrame, fabule, proză scurtă, etc).

Sunt organizate şi diverse manifestări complementare concursului propriu-zis: recitaluri umoristice, turniruri epigramatice, lansări de carte şi revistă. Festivalul reuşeşte să aducă la Vişeu de Sus nume de prim nivel în domeniu, ceea ce permite accesul publicului la cele mai bune creaţii literar-umoristice.

Vă așteptăm la Vișeu de Sus !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.