Festivalului naţional de Literatură şi Folclor, „Armonii de Primăvară”

Armonii_de_primavara2014-concurs_de_literaturaO nouă ediţie a  Festivalului naţional de Literatură şi Folclor, „Armonii de Primăvară” se va  desfăşura în 17 mai, la Vişeu de Sus . Organizatorii promit premii importante la toate cele patru secţiuni din concurs.

Creaţie literară – secţiune dedicată tinerilor, elevi şi studenţi (sunt acceptate lucrări din categoriile: poezie, proză scurtă)

Debut în poezie – volum în manuscris (concursul este deschis tuturor creatorilor, fără limită de vârstă, care nu au debutat încă în volum)

Volume de poezie şi proză scurtă – volume publicate în perioada mai 2013 – mai 2014 (concursul este deschis tuturor creatorilor, membri sau nu ai Uniunii Scriitorilor)

La secţiunea II – debut în poezie (volum în manuscris), premiul va consta în publicarea celui desemnat de juriu la editura Grinta Cluj-Napoca (director Gabriel Cojocaru), iar la secţiunile I şi III, organizatorii oferă premii în bani. De asemenea, revistele literare şi publicaţiile invitate la festival vor acorda premii constând în publicarea unor medalioane literare.

Lucrările vor fi trimise spre jurizare organizatorilor, pe adresa: Biblioteca Orăşenească Vişeu de Sus, strada Libertăţii, nr. 1, Maramureş, cod. 435700, până la data de 9 mai 2014 (data poştei).

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.