Frunza și rădăcina de brusture – Rețete pentru ulcer, diabet, hemoroizi, pneumonie și…

Rădăcina de brusture se poate folosi ca adjuvant pentru o mare varietate de boli: gută, diabet zaharat, ulcere, nevralgie, reumatism, rahitism, radiculită, vătămare, pneumonie, hemoroizi, eczemă etc.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Infuzie rece de rădăcină de brusture

Se amestecă 1 lingură de rădăcini mărunțite cu 1 pahar de apă rece. Se lasă peste noapte iar a doua zi se fierbe. Se lasă 30 de minute la răcorit, se strecoară și se ia 1 lingură de 4-5 ori pe zi.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Util pentru colecistită, rinichi, colelitiază, pancreatită, procese inflamatorii la rinichi, răceli și boli ale pancreasului.

Infuzie caldă de rădăcină de brusture

Într-un termos se adaugă 15 grame de rădăcini mărunțite și 400 ml de apă clocotită. Se lasă deoparte timp de 1 oră după care se strecoară. Se consumă cald 100 ml, de 3-4 ori pe zi, după mese.

Ceai de rădăcină de brusture

Adjuvant a vezicii biliare și ficatului

Se amestecă 2 lingurițe de rădăcină tocată cu 500 ml de apă rece și se lasă deoparte 5 ore. Se fierbe timp de 1 minut, se lasă deoparte 10 minute după care se strecoară. Se recomandă câte 1 cană de 3 ori pe zi.

Purifică sângele în caz de otrăvire

Se amestecă 20 g de rădăcini mărunțite cu 200 ml de apă clocotită. Se lasă acoperit 2 ore după care se strecoară. Se recomandă 100 ml de 3-5 ori pe zi, înainte de mese.

Diuretic

Se amestecă 3 linguri de rădăcini mărunțite cu 800 ml de apă clocotită. Se fierbe pe foc mic
până jumătate din lichid se evaporă după care se lasă deoparte timp de 30 d minute. Se adaugă 2-3 linguri de miere. Se recomandă câte o jumătate de cană de 3 ori pe zi și 1 pahar înainte de culcare.

Pentru adenom de prostată

Se amestecă 500 ml de apă cu 1 lingură de rădăcină tocată și se fierbe pe foc mic timp de 10 minute. Se strecoară. Se recomandă 1 pahar de 4 ori pe zi, înainte de mese.

Reumatism, eczeme

Se amestecă 200 ml de apă cu 1 lingură de rădăcină, se fierbe timp de 5 minute, se lasă deoparte 20 de minute după care se strecoară. Se recomandă 1 lingură de 4 ori pe zi, înainte de mese.

Gastrită, boli ale organelor genito-urinare, ulcer gastric și duodenal

Se amestecă 3 grame de rădăcină fin tăiată cu 250 ml apă rece după care se lasă într-un termos pentru 5 ore. Se strecoară. Se recomandă câte un sfert de cană de 3 ori pe zi.

Diabet zaharat, reumatism, gută, sângerări intestinale, constipație cronică

Se amestecă 1 lingură de rădăcină mărunțită cu 2 căni de apă clocotită. Se fierbe pe foc mic timp de 10 minute după care se lasă deoparte timp de 1 oră. Se strecoară. Se recomandă 2 linguri de 3 ori pe zi.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.