Filmul „Lumea e a mea”, premiat la TIFF și Karlovy Vary, va avea proiecție de gală la Artscape – Teatru Independent

lumea e a mea (1)Filmul Lumea e a mea/ The World is Mine, debutul în lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tănase, în care rolul principal este interpretat de câmpineanca Ana Maria Guran, va avea o premieră de gală în Baia Mare, la Artscape – Teatru Independent, duminică, 22 noiembrie. Vor avea loc două proiecții de gală, la ora 17.30 și la 20.00.

La proiecție vor participa regizorul, actrițele  şi producătorii.

Lumea e a mea/ The World is Mine, o dramă despre generația 2000, aduce în prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescentă ca oricare alta din Constanța. Larisa vrea  multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Și acum, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține. Lumea e a mea/ The World is Mine este un film colorat și amar, viu și strident, despre revolta inutilă a unei generații pentru care notorietatea se măsoară în vizualizări pe Youtube și like-uri pe Facebook.

Trailerul oficial al filmului poate fi vizionat aici: https://youtu.be/yjqd42noZ88

Lumea e a mea/ The World is Mine, în regia lui Nicolae Constantin Tănase, a avut premiera mondială la TIFF 2015, unde a și câștigat Premiul de debut în Zilele Filmului Românesc. Filmul a mai câștigat Mențiunea specială a juriului în competiția East of the West a Festivalului de la Karlovy Vary și Trofeul Anonimul International Independent Film Festival.

Lumea e a mea/ The World is Mine  este o coproducție Libra Film și deFilm, realizată cu sprijinul UNATC – Atelier de Film, Digital Cube, Videolink, MDV Studio, Raza Studio, Cityplex, DSG, Villa Kult.

Accesul la film se face pe baza unei rezervări telefonice effectuate în prealabil la numarul: 0749 088 292  în limita locurilor disponibile (70 locuri).

Parteneri media: Radio ZU, Super Bravo Girl, bravonet.ro, Zile și Nopți, amdoar18ani.ro, CinemaRx.ro, Cinefan.ro, Kfetele.ro, Sub 25, Urban.ro, Vice, Old City, Asociația Elevilor din Constanța, jurnalmm.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.