Final de săptămână cu evenimente la Prodance 2000 Baia Mare

absolvire poza de grupUn spectacol de absolvire pentru adulţi începători şi un seminar de dansuri latino, acestea au fost evenimentele care au marcat finalul de săptămână la şcoala de dans Prodance 2000 Baia Mare. Şi dacă până în septembrie, când vor începe cursurile pentru adulţi, nivelul intermediar, absolvenţii au intrat în vacanţă, pentru sportivii care vor fi angrenaţi în concursuri oficiale în a doua parte a sezonului competiţional 2015 vacanţa s-a sfârşit, pregătirea pentru noi medalii fiind reluată.

Patru perechi de adulţi care au urmat cursul de trei luni destinat începătorilor, curs organizat de Prodance 2000 Baia Mare, au fost invitate să îşi probeze – în cadrul examenului de absolvire – abilităţile nou dobândite într-ale dansului. Cu emoţiile de rigoare, dansatorii au demonstrat că şi-au însuşit cu brio lecţiile de vals, tango, salsa, bachata, jive, dans liber şi ritmuri populare. După care fiecare şi-a ales dansul preferat, cele patru perechi realizând un mic show în faţa prietenilor invitaţi să îi încurajeze. Din septembrie, împreună cu ceilalţi absolvenţi ai cursurilor pentru începători organizate de Prodance 2000, vor întâmpina noile provocări propuse de cursurile pentru intermediari pe care şcoala de dans băimăreană le va organiza.

Agenda de final de săptămână a celor de la Prodance 2000 a fost completată cu un seminar de dansuri latino susţinut de Noemi Toth din Oradea. Asta pentru că, deşi copiii sunt încă în vacanţă, sportivii de la clubul băimărean au început pregătirea pentru sezonul de toamnă-iarnă al anului 2015. Seminarul a constat atât în ore de grup, cât şi în ore în particular, peste 20 de dansatori de la Prodance 2000 urmând lecţiile predate de Noemi Toth. „Sportivii noştri au profitat de acest seminar pentru a aprofunda tehnicile dansurilor latino-americane în vederea competiţiilor oficiale care îi mai aşteaptă în acest an, începând de la mijlocul lunii septembrie”, a menţionat Lorand Ilyes, preşedinte Prodance 2000 Baia Mare.

Până la următorul seminar, programat pentru începutul lunii septembrie, sportivii clubului băimărean continuă pregătirea cu antrenorii lor de la Prodance 2000, Carmen Sînă, Dorina Farcaş şi Lorand Ilyes.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.