Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș , implicat în susținerea comunităților de români din Spania!

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș , implicat în susținerea comunităților de români din Spania!

Azi, 24 martie 2021, deputatul PNL de Maramureș Florin-Alexandru Alexe a participat la o întâlnire online, alături de Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Regatul Spaniei și cei 7 consuli ai României în Spania, având ca temă principală  rezolvarea problemelor  cu care se confruntă românii din Spania.

“Am participat astăzi, alături de ceilalți membri ai Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării din Camera Deputaților, la o întâlnire online cu Doamna Gabriela Dancău, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Regatul Spaniei și cei 7 consuli ai României în Spania.

Am discutat despre ansamblul problemelor cu care se confruntă comunitățile de români și oficiilor consulare din Regatul Spaniei. Românii din Spania formează o comunitate numeroasă și dinamică. Printr-un parteneriat puternic cu Ministerul Afacerilor Externe, ne vom asigura că românii se bucură de respectul cuvenit pentru munca onestă pe care o depun în toate domeniile în care sunt implicați. Din postura de parlamentar, voi face toate demersurile necesare pentru protejarea și promovarea drepturilor românilor din Spania și din întreaga lume. Reușim! Împreună.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.