Florin Salam renunţă la MANELE. Va cânta un alt gen muzical

Florin Salam vrea sa renunte la stilul care la consacrat si sa treaca la un alt gen de muzica.

Florin Salam vrea sa se apuce de un alt gen muzical. Se pare ca este vorba de pop, stil cu care a mai cochetat si in trecut. De exemplu, cu cativa ani in urma, a participat cu doua piese la Eurovision, insa nu a fost acceptat in finala. La un moment dat, el a urcat pe scena alaturi de Paula Seling si Orchestra Simfonica Bucuresti, cu care a interpretat piesa „Tu nu vezi”. Manelistul a mai cantat cu Delia, Mirabela Dauer, Bambi sau Goran Bregovic.

„O sa cante Florin Salam, ca e muzicant. Dar nu stiu cand. In cel mai scurt timp (…). Bineinteles ca Florin isi va relua cariera. Cand va reincepe, bineinteles ca voi fi langa el. Ramane de vazut daca va mai continua cu genul asta de muzica”, a spus Dan-Chitara Giurgiu, fostul instrumentist al lui Florin Salam.

„Mie nu-mi place cand lumea ma numeste manelist. Ma jignesti daca imi spui asa. Eu sunt mult mai mult decat manelist. Eu am un stil al meu, am miscarile si cantarea mea, ca sa zic asa. O sa ma gandesc la un nume si o sa numesc asa stilul muzical. Manelistii sunt prea mici pentru mine!”, a spus Florin Salam.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.