Foc, panică şi groază în Maramureș, în ultimele 24 de ore! Patru incendii și trei accidente GRAVE!

metro-accident4.2Sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș a raportat două incidente transmise prin 112. În primul caz a fost vorba de un accident rutier cu o victimă, înregistrat în localitatea Rona de Jos, la intrarea dinpre Sighetu Marmației. A fost nevoie de intervenția SMURD și a poliției pentru preluarea victimei și decongestionarea circulației.

Al doilea incident semnalat a fost în Șomcuta Mare, pe strada Mireșului, unde s-a raportat un incendiu la o locuință. Autospecialele de pompieri au intervenit cu repeziciune pentru a stinge focul și a limita cât mai mult pagubele materiale.

Următorul incendiu a fost anunțat de reprezentanții ISU în jurul orei 23.00, sâmbătă seara, de această dată în Sighetu Marmației, la blocul 6 de pe strada Vladimirescu. Și aici s-a intervenit cu operativitate și profesionalism, focul pornind de la un coș de fum.

Tot un incendiu a fost înregistrat în localitatea Cicârlău, de această dată în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.00 dimineața. La numărul 625 din Cicîrlău s-a semnalat foc la casă, așa că sirenele pompierilor au răsunat în noapte. Echipa operativă a intervenit cu repeziciune, pentru a încerca să salveze cât mai mult din bunurile proprietarilor.

O oră mai târziu, la 2.00 dimineața, focul a cuprins și o casă de locuit din satul Berbești, comuna Giulești. În miezul nopții, flăcările au cuprins locuința situată în centrul localității Berbești, iar autospecialele de pompieri au pornit spre locul indicat. Focul a fost stins după o luptă eroică dusă de pompieri cu flăcările.

Dimineața zilei de duminică, 20 decembrie a început cu un accident rutier în localitatea Satulung, la ieșirea spre Șomcuta Mare. Poliție, SMURD și ambulanțe au pornit spre locul semnalat prin 112, pentru a interveni în salvarea victimelor și pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Tot azi dimineața, un alt accident rutier a fost raportat în localitatea Strâmtura, ieșirea către Rozavlea, în urma impactului o persoană fiind rănită. Paramedicii au ajuns extrem de repede la fața locului pentru a acorda primul-ajutor, iar poliția s-a prezentat pentru a fluidiza circulația și a afla motivele care au dus la accident.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.