Forţele NATO au provocat Rusiei PRIMELE PIERDERI. A început AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!?VIDEO

A început AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!? Forţele NATO au provocat Rusiei PRIMELE PIERDERICeea ce multora li s-a părut imposibil a devenit realitate: Al Treilea Război Mondial ar putea să fi început deja, angrenând pe de o parte Rusia iar de cealaltă parte statele NATO.

Omenirea este în pragul unui conflict militar de proporţii după doborârea unui avion de vânătoare rusesc de către apărarea anti-aeriană turcă, care face parte din NATO, şi împuşcarea la sol, de către rebeli, a celor doi piloţi ruşi.

Vladimir Putin a reacţionat furibund care ameninţă Ankara cu consecinţe grave pentru acest „cuţit înfipt în spate de complicii teroriştilor”.

Consiliul de Securitate al NATO se întruneşte de urgenţă iar serviciile de informaţii sunt în alertă.

Contextul este de o gravitate extremă: peste 1000 de cisterne cu petrol extras de Statul Islamic şi prelucrat în rafinăriile din sudul Turciei au fost bombardate în ultimele 48 de ore.

Acum câteva zile, cablul submarin care alimenta cu electricitate Crimeea a fost tăiat şi întreaga peninsulă a rămas în beznă.

Astăzi, preşedinele Ucrainei, Petro Poroşenko, a anunţat că toate transporturile spre Georgia vor fi restricţionate.

Zborurile dintre Rusia şi Turcia au fost anulate iar Departamentul de Stat al SUA a emis o avertizare de călătorie pentru cetăţenii americani în următoarele 72 de ore în întreaga lume.

Ce va urma? Iată o întrebare la care răspunsul nu este deloc uşor!

Ceea ce multora li s-a părut imposibil a devenit realitate: Al Treilea Război Mondial ar putea să fi început deja,

sursa
Video: youtube

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.