A fost constituită Liga Studenților Social-Democrați din Maramureș

LSSD - constituireStudenții de azi sunt profesioniștii de mâine! A fost constituită Liga Studenților Social-Democrați din Maramureș

Miercuri, 30 martie a.c., a fost constituită Liga Studenților Social-Democrați (LSSD) din Maramureș. La eveniment au participat peste 50 de tineri, studenți de pe tot cuprinsul județului Maramureș.

„Am constituit această Ligă a Studenților cu scopul de a veni în întâmpinarea problemelor studenților care au ales să își continue studiile la facultățile din județul nostru. LSSD va fi, pentru tinerii din Maramureș, o platformă reală de dezbatere și acțiune. Studenții de azi sunt profesioniștii de mâine! Acesta e mesajul pe care vrem să îl transmitem și cu care am pornit în gând când am inițiat acest demers. Partidul Social Democrat a fost și este mereu atent la nevoile și problemele cu care se confruntă tinerii, apărând drepturile și interesele studenților. Liga Studenților Social-Democrați din Maramureș va promova profesionalismul și solidaritatea tinerilor care doresc să se implice în schimbarea în bine a clasei politice, a comunității din care fac parte și a administrației publice locale” a punctat Cosmin Butuza, președintele TSD Maramureș.

În ședința de constituire desfășurată miercuri, în sediul social-democraților maramureșeni din municipiul Baia Mare, a fost ales președinte al LSSD Maramureș, studentul Cătălin Cosarca, iar secretar executiv a fost desemnată Ana Maria Florian. Tot în cadrul ședinței au fost aleși un număr de șapte vicepreședinți.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.